Forever21tr Şikayeti

04 Aralık 2024 11:15

Forever21tr adlı Instagram hesabına bağlı internet sitesinden 2 ürün aldım. Bir tanesini iade etmek istedim iade kodu butonu görünmedi önce bu sebepten iletişim kurmaya çalıştım 1 gün geçti gecesinde buton aktif oldu kod aldım. Ertesi gün kodla Yurtiçi Kargo'ya gittim kod geçersiz dedi. O gün paketimi bıraktım yeni kod verin dedim ama bu işlemler için devamlı telesekreterden onaylama konu seçme gibi işlemler saçma sapan uzatıp duruyorlar. Kod geçersiz dedim defalarca kaydedildi dediler şikayetin kod vermiyorlar. Kargoyu arayıp anlaşma kodunu kendileri vermiyorlar. Veya adres vermiyorlar bana kargoyu arayamazlarmış konum veremezlermiş sebep ne sebep yok çılgına döndüm orayı arayın kargo merkezde kaldı kaybolacak diyorum iplemiyorlar iletişime geçeceklermiş bugün 3. Gün bitti hala işlemlerim çözümsüz kargom merkezde ücret iadem yapılmadı ve ben saatlerce saçma sapan WhatsApp'tan uğraşıyorum çözüme kavuşturun bekletmeyin diyorum yok. Hakkımı helal etmiyorum beni aşırı öfkelendirdiler. Ürün parası almaya gelince hemen alıyor vermeye gelince müşteriyi perişan ediyorlar.

Aylin sonuçtan memnun

31 Ekim 2024 11:16

Forever 21 Türkiye'de İade Süreci Kabusu

07 Aralık 2024 15:51
Nuray sonuçtan hiç memnun değil

27 Mart 2024 08:43

17 Ekim 2023 09:38