Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Ayça
20 Mart 2024 04:54

Beymen'den foreo marka yüz temizleme cihazı aldım. Ürün elime ulaştıktan sonra önce sağ tarafının şiş olduğunu sonrasında da sol tarafının şişmeye başladığını gördüm. Bir gün sonra firmaya yazdım iade talebi ilettim ve gönderdim. Beymen bugün beni arayıp ürünün koruma bandının açıldığını ve kullanıldığını söyleyip iade etmeyeceklerini iletti. Ben ürünü açmadan nasıl anlayabilirim ne olduğunu? Bana ürüne ne olduğunu bildiren bir cevap yerine kullanıldı deniliyor. Tüketici Hakem Heyeti ve devamında tabii ki hukuki halkımı kullanacağım. Beymen ve foreo isminin hakkını vermeyen sadece cebini düşünen bir marka. Hiç yakıştıramadım. Kötü tecrübemi de her yerde paylaşacağım. İnsanlar parayı çöpten toplamıyor. Az para da ödemedim. Gerekeni yapacağım.

Hilal sonuçtan hiç memnun değil

Foreo Yüz Maskesi: Şarj Sorunu Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Hilal
25 Şubat 2025 13:40
Öznur sonuçtan memnun

Bozuk Ürün Ve İade Sorunu: Beymen'den Çözüm Bekliyorum

Öznur
23 Kasım 2024 20:08
"İade inceleme sürecinde Beymen Foreo markasına ürünü iletmiş; ürünün ilk açılış kilidi bulunuyormuş. Bu sorun giderilmiş ve ürünüm bana çalışır durumda gönderildi. İademin içerisinde bilgilendirici ve detaylı bir yanıt da bulunuyordu. Tek problem süreç içerisinde bu bilgilendirme yapılmadığı için arızalı ürünün tarafıma gönderildiğini sanmamdı. Daha açıklayıcı ve şeffaf bir süreç olabilirdi. Yine de teşekkürler"
Bozuk Ürün Ve İade Sorunu: Beymen'den Çözüm Bekliyorum
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Foreo Müşteri Hizmetleri Ve Ürün Kalitesi Hayal Kırıklığı Yaşattı

Özge