21 Ağustos 2023 20:39

Etsnin önerdiği Fore Resort'ten hiç memnun kalmadım. Güneş gözlüğüm kayboldu ve otele haber verilmesine rağmen çok geç müdahale edildi. Ve bulunamadı. Sorumlusu oteldir. Odaları kirli, küflüydü. Değiştirilen odada klima bozuktu. 48 saat dolmadan 3 oda değiştirildi. En son verilen odada da balkon olmamasına rağmen çamaşır asmak için bir şey olmadığı için hiçbir eşyamızı kurutamadık. Sürekli bozulan asansörlerden dolayı bebek arabasını merdivenlerden kucağımızda taşıdık. Kirli havlular üst kata kirli sepeti çıkarılamadığı için üstten personele atıyordu ve yanından biz geçiyorduk. Hiç memnun kalmadığım bir deneyimdi. Telafi edilmesini şiddetle bekliyorum.

21 Ağustos 2023 20:26
Fore Resort & Spa Fore Resort&SPA Kemer Dehşeti

Rezervasyon no:112277405 etsten satın alınan 18.08.23 tarihinde giriş yapılmış olup 21.08.23 tarihinde çıkış yapıldı.

22 Ağustos 2023 08:40
Fore Resort & Spa Fore Resort&SPA Kemer Dehşeti

Bunlar da banyonun, sezona hazır olmadan sırf para kazanmak için utanmadan nasıl bu odalara müşterilerini yerleştirmişler bana biri anlatsın. Sonradan o da değiştirmekle bu rezilliğin izahı olamaz. Dahası odadan odaya geçişlerimiz de yaşadığımız yorgunluğu zorluğu var bir de. Küçücük oda da iki buçuk yaşında bir çocukla yeniden toparlan, eşyaları bellboysuz taşı, bu eziyeti neden çeksin bir de üzerine para verip.

15 Nisan 2024 02:45

03 Ağustos 2025 10:39

03 Eylül 2024 01:40
Asr-ı Alâ Hotel Bodrum Temizlik Ve Hizmet Sorunlarıyla Dolu Bir Otel Deneyimi
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Otel Tatilinde Sağlık Sorunları Ve Kayıp Eşya Mağduriyeti

25 Temmuz 2025 01:03

Miarosa İncekum Beach Hotel Tam Bir Fiyasko!

12 Temmuz 2024 10:01