Ford Courier Nin Bitmeyen Ad Blue Arızası

Zeliha
10 Mart 2024 00:49

2022 model Ford Courier aracımın 25 bin kilometrede AdBlue arıza ışığı yandı. Sakarya Ford Akgün servisine gittim. Birkaç gün inceleme yapıldıktan sonra AdBlue deposunun arızalı olduğu ve değişmesi gerektiği söylendi. AdBlue deposu değişimi gerçekleştikten sonra 5 ay sonra aynı arıza ışığı araç ekranında tekrar yandı. Servise tekrar götürdüm ve birkaç gün incelendikten sonra yine AdBlue deposu değişimi yapılacağı belirtildi. 1 haftadır aracımı alamıyorum. Evde hastam var, üstelik esnafım ve hastaneye gitmem gerekiyor. Arabam yok. Ford Otosan'dan ikame araç talep ediyorum. Servis, sorumluluğu Ford Otosan'a atıyor. Servisi arayıp ikame araç talebinde bulunuyorum, 'Evde hastam var, Ford Otosan'ı arayın, baskı yapın, onlar vermeli' diyorlar. 'Aracımı verin' diyorum, 'Süreç belli değil' diyorlar. 'İkame araç verin' diyorum, 'Yok' diyorlar. Bundan sonra Ford marka araç kullanmayacağım. Artık yeter.

11 Mart 2024 11:59 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Müşterimiz, Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Çağrı merkezimiz üzerinden takibi devam eden başvurunuz bulunmaktadır. Saygılarımızla Ford Otomotiv San. A.Ş. Müşteri İlişkileri

Levent sonuçtan hiç memnun değil

Ford Transit Courier İle Bitmeyen Sorunlar

Levent
02 Kasım 2024 22:16

Burak
23 Ağustos 2023 12:26

Sezgin
10 Haziran 2024 20:29
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Arızalanan Ford Tourneo Courier İçin Kalıcı Çözüm Ve Araç Değişimi Talebi

İbrahim
28 Eylül 18:38