Fıytına Nakliyat Verdikleri Hiçbir Sözü Tutmadılar

18 Ağustos 2024 20:49

Yerleri Sivas'ta Samsun'a evi taşıttım, mobilyada paketlemeyi neredeyse hiç yapmadılar, mobilyalar hep çizildi asansörle taşıma yaptılar, o kadar acemiceki fritözü 3. Kattan aşağı düşürdüler parçalandı, gitti yani. Zaten anladığım kadarıyla başkalarına taşıtıyorlar, hergelen extra para istiyor, fiyat sürekli arttı, verdikleri hiçbir sözü tutmadılar. En sonunda telefonlara bile çıkmıyorlar. Profesyonel bir firmaya gidin 3 lira fazla olsun.

Erdem
Erdem
19 Ağustos 2024 17:06

Fiytina taşımacılık dan beklenen yine maalesef kolileri açmay başladık mutfak gereçleri hep kırılmış. Tabak bardak hiç dikkat edilmemiş üzerlerine güzelce yazdık ayırdık halbuki.

Zeki

Bir Sivas onlara taşıtıyor ama 1 o zaman ne 3 kuruş fazla verin başkasına yaptırın deyin 2 bir bak bakalım senden başka şikayet varmı 3 Para kopar maya çalışıyor saa n Başka yol dene kral

Zeki

Bir Sivas onlara taşıttırıyor ama yine de sen bilirsin para falan koparmaya çalışıyor gibisin

Zeki

Hem ayranım dökülmesin hem... Sizin iş iyi

Zeki

3 kuruş ucuz olsun parça eşya gönderin demişsin onlarda da parça eşya olarak göndermiş Şimdi buralarda yalandan ağla için ağla dur o fiyatlara amel e pazarının elamanları gidiyor. Ki onu da sen istemişsin şimdi buralarda böyle yazıyorsunuz utanmadan yuz suz ucuz olsun diye 55 takla at taşıtırken sonra sarılmadı dökülmedi bırakın bu işleri.

Öncü Nakliyat (Ankara) Özensiz Ev Taşıma Deneyimi

03 Ağustos 2023 11:45