Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fixplan Kurumsallık Adı Altında Sözde Telefon Tamircileri.

Fixplan Kurumsallık Adı Altında Sözde Telefon Tamircileri.
Burak
08 Temmuz 2024 00:14

İşini düzgün yapmayan, gerektiği gibi özen göstermeyen hem zamanı mı hem paramı boşa harcayan firma.

İPhone 14 Pro Max Sıvı temasından dolayı telefonumu tamir ettirdim. Öğünden sonra olanlar oldu. Telefon orijinal pili şişti orijinal ekran çalışmaz hale geldi.
Sorumluluk almadılar sözde garantileri varmış... Aradan geçen 4 ay sonra davalık olmayalım gelin şu işi çözelim diyerek aradım. Orijinal ama çıkma temiz ekran takacaklarını pili de garantiden halledeceğini söyledi. Bunlar için ise öncesinde telefonda para almadan halledeceğini V*** C** adındaki çalışan söyledi. Telefonu almaya gittiğimde ise orijinal ama çıkma pil taktıklarını ekranı ise çıkma orijinal temiz ekran taktığını söyledi ve 12.000 TL para talep ettiler. Sırf telefonu kullanmak için yüz göz olmamak için kabul ettim telefonu aldım çıktım. Hemen hemen 1 ay sonra kamera arıza verdi tekrar götürdüm incelemeden ezbere 1 hafta böyle dursun düzelir düzelmez ise getir dedi V*** C** efendi. 1 hasta sora kamera tamamen gitti. Baksa belki kurtarıla bilirdi. Bir hafta sonrasında ise taktıkları çıkma ekran kendiliğinden attı. Artık gücen kalmadığı için başka bir tamirciye götürdüm. Telefonu açtığında ise taktıkları ekranın çıtasının kırık olduğu sıvı bandının çekilmediği ve vidalarının takılmadığını tespit etti. Bu kadar zarar ziyan ve zamanımın çalınması yaşadığım onca sitede ve eziyetin sebebi tamamen bunların iş bilmezliği yüzünden. Hepsini teker teker Allah'a havale ediyorum. Yani bununla kalmıyorum. Öncelikle mala zarar verme sebebiyle savcılığa başvurdum. Diğer davalarda yolda avukatım sağ olsun. Ne gerekiyorsa maddi manevi bitin hakkımı arayacağım.

Burak sonuçtan hiç memnun değil

Fixplan Tamir Yapamayıp Sürekli Tamir Masrafı Çıkartan Firma

Burak
15 Ocak 2024 12:55

08 Ağustos 2024 18:17

23 Eylül 2024 21:40
Fppro Teknik Servis İlgisizliği Ve Müşteriyi Bekletmesi
Ekrem sonuçtan hiç memnun değil

17 Nisan 2024 16:55

Kaya GSM Asla Tamir İşlemi Yaptırmayın, Telefonunuzdan Olursunuz.

Nurşah
22 Ağustos 2024 03:58