Dina sonuçtan hiç memnun değil

Fitness Fabrik Spor Ve İş Ahlakından Yoksun Bir İşletme

25 Eylül 2023 06:39

Buraya gelen iyi yorumların hepsinin sahte olduğunu düşünüyorum. Muhtemelen başka hesaplarından kendilerine iyi yorum yapmışlar. Çünkü asla ve asla bu iyi yorumları hak etmeyen bir işletme.
Buranın sahibi karı koca, o** ile f***ikisi de kibirli, saygısız ve insanlarla nasıl konuşması gerektiğini bilmeyen, kaba, kendilerini bir şey oldum sanan ne oldum delisi olmuş insanlar. Kişiye göre muameleme yapan bir işletme. Eğer kendilerine yalakalık yapıyorsanız güler yüzlü oluyorlar ama yapmayan biriyseniz buzdolabı gibi yüzleri. Resmen sirke satıyor. Böyle işletme görmedim.
Bir işletmen var ise her şeyden önce güler yüzlü ve kibar olmayı bilmeniz gerekir. Bu şekilde o işletmenizi ayakta tutacağınızı sanıyorsanız yanılıyorsunuz. Kimse üstüne para verip sizi çekmez. Spor ve iş ahlakından yoksun bir işletme. Üstelik spor bilgilerinin de olduğunu düşünmüyorum. Biraz orada burda spor yapıp sonra gelmişler salon açmışlar. Kendileri hakkında biraz araştırma yapınca öğrendim ki yanlış yaptırdıkları hareket sonucunda sakat kalan öğrencileri var. Sertifikasız, eğitimsiz spor eğitmenliği yapıyorlar. Yanlarında da kendilerinin 3-5 hareket öğrettikleri sertifikasız diplomasız çalışanları var.
Ayrıca salonda havlu vermiyorlar. Temizlik yapılmıyor. Her yer pislik içinde lavaboda sıvı sabun peçete bile zor buluyorsunuz.
Duş almak istiyorsanız oda tam bir facia. Çünkü çoğu zaman soğuk akıyor. Kışın tam hasta olmalık. Ayrıca şunu da söylemeden edemeyeceğim spor eğitmeni dediğin disiplinli olur. Sürekli dersine geç geliyor sık sık çeşitli bahanelerle derslerini iptal ediyorlar. Böyle disiplinsizlik görmedim.
Hayatımda gördüğüm en kötü işletme diyebilirim. Burda herkes kafasına göre sahiplerinden hayır yok ki çalışanlarından olsun. Gelen misafirlerin zerre umursanmadığı, ağzına ne geliyorsa o şekilde konuştukları bir salona dönüşmüş.

Dina
Dina
24 Eylül 2023 02:56

Size yaşadığım bir durumu anlatıyım oradan anlayın işletmeyi. Koşu bandında olduğum için bandı durduramadım ve o sırada oranın sahibi de oradaydı bende tam o sırada peçete istemek gafletinde bulundum. Aldığım cevap ise bence kendiniz gidip alabilirsiniz oldu. Hayır anlamadım. Buraya spor yapmaya gelen insanların bu şekilde bir tavırla karşılaşması inanılmaz. Gerçekten buna benzer bir olay daha yaşadım. Bir kişi bayılıp fenalaşsa bir tane hocada gelip yerden kaldırmaz çünkü umurlarında değilsin. Özel dersi yoksa arkada oturup keyiflerine bakıyorlar. Salonun sahipleri olarak O*** ve f*** önce üyelerle nasıl konuşması gerektiğini öğrensin, ve aynı zamanda tabii ki kibar, nazik ve saygılı olmaları gerektiğini. Spor bir şekilde yapılır.

08 Kasım 2024 09:39

14 Temmuz 2024 16:18