Mine
16 Ağustos 2024 17:01

İptal firma yazıp 3544e mesaj gönderin iptal oluyor bende Fitme uygulamasına yanlışlıkla üye olmuşum. Bende yüklü bile değildi anlamadım sadece mesaj linki ile birlikte girmiş bulundum Saatlerce uğraştım iptal edilmiyor. En sonunda yükletip üyelik iptali kısmını buldum. Defalarca denedim. İptal edilmiyordu sonunda olay Store'den yorumlara baktım orada yazıyordu bu şekilde iptal edildi mesajı aldım çok şükür.
Turkcell Müşteri hizmetlerinden hesabınıza "kısıtlama" isteyin ki benzer durumlar tekrar olmasın. Müşteri hizmetleri SMS ile aramanız gereken No. Yu verecek. Bu No. 08504777725. Buradan da devam edecek olan bir yıllık aboneliğiniz varsa iptal ettirin. Benimki iptal yaptığım için bir ay kesilecek, sonrası iptalmiş. Bu bir aylık ödemeyi mecbur vereceğiz.

profile profile profile

Furkan
Furkan

Aynısı annemin başına geldi. Üsteli 2 ayrı paket üyeliği almış. 229TL den. Cayma hakkı denen bir şey var. Hizmeti kullanmadan parayı peşin alıyorlar. Ben hemen fark ettim iptal ettirdim. Şimdi paramı almak için BTK ya şikayet dilekçe vereceğim. Bakalım ne olacak.

Meral
Meral

Dilekçeyi verdiniz mi, sonuç ne oldu? Aynı şeye karşı karşıyayız

Eda sonuçtan çok memnun

23 Ağustos 2024 16:05