Buse sonuçtan hiç memnun değil

Fitintime Fit In Time Yeşilyurt

13 Haziran 2024 16:33

Fit In Time Yeşilyurt isimli pilates salonuna 12 Şubat 2024 tarihinde kayıt oldum ve Y***** isimli eğitmenle pilates derslerine başladım. 15 Mart 2024 tarihinde eğitmenin ayrıldığına dair bilgilendirildim. Salon yetkilileri bana yeni bir eğitmenin atanacağını ve bu süreçte herhangi bir aksama olmayacağını bildirdiler. Ancak, 1.5 ay boyunca herhangi bir yeni eğitmen atanmadı ve dersler aksadı. Bu durumdan dolayı mağduriyet yaşadım ve salona devam etmemek ve paramın iadesini istemek için başvuruda bulundum. Salondan para iadesi talep ettiğimde benden heyet raporu istendi. Bu süreçte yeni bir eğitmenin başlayacağı ve derslere devam edebileceğim söylendi. Randevu alarak derse katılmak istediğimde, yeni bir eğitmenin gelmediğini, aksine uzun süredir aynı salonda çalışan erkek bir eğitmenin dersi vereceğini öğrendim. Bir kadın olarak bu durumdan rahatsız oldum ve derslere devam etmek istemedim. Yaşadığım mağduriyet sonucu paramı hala geri alamadım. Bu nedenle, Fit In Time Yeşilyurt ile yaşadığım bu olumsuz deneyimi paylaşmak istiyorum.

Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Şube Kapandı, Ödediğim Dersler Ve Param Ortada Kaldı

06 Ekim 2025 16:52
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

GYMFIT İnsanları Mağdur Ediyor

Orhan
08 Ocak 2024 23:16
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

GYM Fit Pt Hizmeti Aldım, Param Uçtu

Süleyman