Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Fırstclass Basın Yayıncılık Ve Turizm Matbaacılık Fırstclass Basın Yayıncılık Ve Turizm Ve Matbaacılık Limited Şirketi

02 Ağustos 2023 16:32

Fırstclass Basın Yayıncılık ve Turizm Matbaacılık Limited Şirketi tarafından almış olduğum İngilizce kursu üyeliğinde, üyelik işlemini yapan personeller tarafından yapılan yalan bilgilendirme sonucu icraya verildim. Almış olduğum İngilizce dil paketinin ödemesini ister her ay 100 TL, ister 3-5 ay da 300-500 TL ödeyebileceğim hatta toplamda ödemem gereken 2400 TL yi 24 aylık üyeliğimin sonlanmasından önce ödediğimde hiçbir sorun oluşmayacağı söylendi. Bundan dolayıda abone olduğum günden beri hiçbir ödeme yapmadım. Sonuçta bu ödemeyi 24 ay bitmeden yapabileceğim söylendi. Bugün telefonuma gelen arama ile İzmir 6. İcra dairesinde icra dosyam olduğunu öğrendim. Abone olduğum günden bugüne kadar ödeme yapmam konusunda Fırstclass Basın Yayıncılık ve Turizm Matbaacılık Limited Şirketi tarafından ne bir mesaj gönderilmiş ne de tarafıma bir telefon edilmiştir. Bugün avukat ücreti de dahil 5.577,35 ödeme yapmam isteniyor

Yorumlar (8)

Lütfen yardımedin

Neyapabilirim

Peki dosya kapandı mı

Hüseyin
Hüseyin

Ödemiştim ben yapacak bir şey yoktu devlet vs. De yardımcı olmadı asla

Korkuyorum

Bende aynı sorunu yaşıyorum

Emre
Emre

Reis selamün aleyküm bu durum şu an ne halde bilgi verirsen sevinirim

Halime

Bende aynı sorunu yaşıyorum bir şey yapabildiniz mi

Find.com.tr Eğitim Vaadiyle Mağduriyet Yaşadım

13 Aralık 2023 11:09