Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

12 Eylül 2023 08:38

First North firmasına yatırım uzmanı U**Y** aracılığıyla 300000 TL yakın para yatırdım. O da beni A**B*** diye biri ile tanıştırdı bana işlem verdiler aç gelmezse zararını biz karşılayacağız dediler. Açtım işlem zarar etti. A**B**  bana hesabın patlarsa tüm zararı karşılayacağım dedi. Hesap komple sıkıştı bana 1000 dolar yatır sana zararın kadar kredi girdim dedi. Hesabın zarar ederse. Zarar ettin kadar krediyi nakide çeviririm dedi. Ben 1000 dolar yok 15000 TL var dedim. Bunu yarım dedim 10000 dolar gir zararı nakide çevirirsin dedim tamam dedi. 10000 dolar girdi hesaba. Hesap kurtuldu ama dediğini yapmadı bende hesap kurtuldu saten diye bir şey demedim. Para çekimi talimatı verdim bana U***Y*** 100 lot şartı var dedi. Bende yok dedim A*** verdi 10000 dolara karşılık 100 lot girmiş dedi. A** ile konuştum ben sana söyledim dedi yalan söylüyorsun dedim. Maksat kurtulayım diye 100 lot yapamam dedim tamam 50 lot dex lerde yap o zaman dedi. Onu da yapamam deyince o zaman hepsinde 50 lot yap dedi hepsinde 50 lot işlemi yaptım. Çekim talebi yapacaktım tamam aldım dedim. Baktım açık olan swapsız hesapta bir anda 10000 kusur dolar swap kesildi. Sistem bugüne kadar hatadan dolayı. Swap kesmemiş dediler. Ona da tamam dedim 2000 dolar çekim verdim bu seferde U***Y*** dek işlemlerde 50 lot yapacaksın dedi. Ona da tamam dedim 50 lotu bir günde tamam aldım. Gece saat 23de hesabım askıya alındı işlem aç kapat yapamadım. Sabah neden diye sordu da A*** beye filan küfür etmişim ondan dolayı askıya almışlar. Şimdi de kimse bilgi vermiyor şu an hesabım askıda hiçbir işlem yapamıyorum. Ne A**bey neden U***Y*** cevap vermiyor. Firmadan şikayetçiyim zararımın karşılanmasını istiyorum.

26 Eylül 2023 16:09
First North Zarar Ettim!

Şirkete dönüş yapmadı şu anda da hesabımı kapattılar.

Hasan

Cengiz bey benimde orada param kaldı 15 gündür yatirim danışmanından haber alamıyorum kurum ile irtibat kuramıyorum

Hasan

[email protected] mail adresim sizinle bağlantı kuran yatirim danışmanın bana irtibat numarasını verebilir misiniz ya da genel müdürün 20 gündür haber alamıyorum hesabımda 500 dolar vardı yatirim danışmanı 16 gün ortada yok kimseden haber alamıyorum zaten o parayı çekemeyeceğimi anladım o yüzden batması daha iyi

Cengiz

Geçmiş olsun. Ben mahkemeye verdim dava açtım. Şu an bekliyorum.

Besime
09 Kasım 2024 20:42

Moneta Markets Para Çekme Sorunu Ve Güven Kaybı

18 Mayıs 00:28
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

15 Haziran 2024 15:48