Finish Quantum Powerball Özel Seri Bulaşık Tableti Makinede Erimiyor

10 Aralık 2023 18:004.488
1 Destek
9 Aralık 2023 14:18

Bulaşık makinemde kullandığım Finish Quantum Powerball özel seri bulaşık yıkama tableti yıkama esnasında hiçbir zaman erimiyor, tablet erimediği için yıkama güzel yapılamıyor. Erime olmadığından yıkamada tam anlamıyla bir temizlik sağlanamıyor. Bu ürünün bu serisinde bir problem olduğunu düşünüyorum. Her yıkamada 2. Kez enerji ve su sarfiyatı yaşıyorum. Yaşadığım bu olumsuz durumun marka tarafından telafi edilmesini bekliyorum. Zafer Durak 05305604605

13 Aralık 2023 15:45 (Şikayetten 2 gün sonra)

Merhaba, Bizimle iletişime geçtiğiniz için teşekkür ederiz. Siz değerli tüketicilerimizin markalarımıza güvenmesi ve bize ulaşarak deneyimlerini paylaşması bizler için çok kıymetlidir. Ürün ile ilgili daha fazla bilgi alarak size daha iyi destek olabilmemiz için hafta içi her gün 09:00-17:00 saatleri arasında bize ulaşabilirsiniz. Size destek olmaktan memnuniyet duyacağız. Saygılarımızla Reckitt Tüketici İlişkileri

Finish Powerball Tabletinin Yetersiz Temizliği Ve Bulaşık Makinesi Dengesini Bozması

Gül

Uzun süredir güvenerek aldığım Finish markasının son satın aldığım “Finish Powerball 100’lü” bulaşık makinesi tabletinde...

Finish Powerball Ultimate Tabletler Bulaşıklarda Ve Makinede Kalıcı Tortu Bırakıyor, Güven Sorunu Oluşturuyor

Sevdan
16 Aralık 2025 00:04795

Finish Powerball Ultimate 58’li bulaşık makinesi tabletini Kasım 2025’te Migros’tan satın aldım. Bu yeni paketi kullanma...

Tümünü Gör

Burcu
Finish Powerball Bulaşık Tableti Boş Çıktı

Finish PowerballBulaşık Tableti Boş Çıktı

Fatih
Finish Açık Paket Kalitesizliği!

Finish Açık PaketKalitesizliği!

Finish Ürün Yapış Yapış!