Dershanede Kayıp Alarmı: Sorumluluk Krizi

18 Kasım 2024 20:14

Mimaroba şubesi 18.11.2024 Kızımız dershaneye gelmedi diye arandık. Kızımızı arıyoruz telefonu açmıyor dünyanın bin türlü hali var ebeveyn olarak haklı olarak telaşlandık. Arkadaşlarını arıyoruz dershaneye beraber gittiklerini dershane de olduğunu söylüyorlar. Sonra kurumu tekrar arıyoruz tekrar kontrol eder misiniz diye tekrar kontrol ettik burada yok diyorlar. Biz ailecek sokaklara çıktık kızımızı arıyoruz sonra dershaneye gidiyoruz aaaa buradaymış kusura bakmayın diyorlar. Annem panik atak hastası bu insanlar yüzünden rahatsızlandı. Asla bu kuruma çocuğunuzu emanet etmeyin. Böyle sorumsuz bir kurum olamaz. Günümüzü bizlere zehir ettiler.

18 Kasım 2024 19:57

Doğa sonuçtan hiç memnun değil

Dershane Mağduriyeti: Bilgi Verilmeden Kapanan Kurum

11 Şubat 14:10
Lider sonuçtan hiç memnun değil

Ataşehir'deki Kurs Merkezi İle İlgili Yaşanan Sorunlar

10 Ekim 2024 16:34

26 Ağustos 2023 23:05
Tunahan sonuçtan hiç memnun değil

Final Okulları Pendik Final Okullarının Eğitim Hakkını Engellemesi

08 Eylül 2023 23:00