İsmail sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya Duvarı Silince İz Kaldı

Filli Boya Duvarı Silince İz Kaldı
21 Mayıs 2023 15:12

Filli boyanın kozmik 150 boyasını aldım. Bir duvar yüzünü boyadım bir gün geçti kurudu. Duvara ayna asarken birkaç yerde parmak izim çıkmıştı nemli bezle sildim ancak sildikten hemen sonra nemli bezin bıraktığı iz kaldı geçmedi. Boyanın özelliği silinebilir mat boya zaten ancak daha ilk hafif silmede nemli bez izi kaldı resmen. Çok pişman oldum Filli Boya aldığıma kaliteli diye almıştım böyle olacağını bilsem almazdım. Allah'tan evin komple boyasını sizden almadım. Filli Boya pişmanlıktır

04 Haziran 2023 12:42

Kozmik 150 kodlu silinebilir mat bir boya aldım. Duvarı boyadıktan sonra birkaç gün geçti fark ettim ki bezle silince bez izi kalıyor. Bunun üzerine şikayet oluşturdum Düzce bölgesinden bulunduğum ile (Bartın) iki çalışanınız 23 martta geldi ve yerinde kendileri gördüler boyadaki hatayı. Arkadaşınız duvarı ıslak mendille sildi izin kaldığını ve hatta ıslak mendile boyanın geldiğini kendi gözleriyle gördü fotoğraf çektiler ve kalan boyanın hepsini (en az 1.5 kg) numune için alıp götürdüler. Kaç gün geçmesine rağmen henüz dönüş olmadı. Durumun akıbetini öğrenmek için aradığımda ben sizi arayacağım hemen öğrenip dediler ama dönen soran yok. Tekrar arıyorum telefonumu açmıyorlar resmen. Müşteri hizmetlerinizi aradığım ise işlemlerin devam ettiğini en kısa sürede sonlandırılıp bilgi verileceğini söylediler. Anlamadığım nokta altı üstü boyanın numunesini incelenecek kaç gün geçti hala dönüş yapamadınız. Vereceğiniz cevabında çok rasyonel olacağını düşünmüyorum şu ana kadar süreci yöneltmeniz zaten probleminizi kabul edip çözme odaklı olmadığınızı gösteriyor. Cevabınızın olumsuz olması durumunda Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuracağımı şimdiden beyan ederim. Boyanızın hatalı olmasına ve duvarımı mahvetmesine mi üzüleyim yoksa onca para harcayıp boyacı vs tutup para harcadığıma mı üzüleyim bilemedim. Sizden maddi ve manevi zararımın ivedilikle giderilmesini talep ediyorum.

21 Mayıs 2023 15:35 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Sn. İlgili, Firmamıza ve ürünlerimize göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz. Konu ilgili bölümlere iletilerek gerekli incelemeler yapılacaktır. Bilgilerinize sunar, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Betek Boya ve Kimya San. A.Ş.

23 Mayıs 2023 21:00

Bugün Düzce bölgesinde çalışan arkadaşlarınız geldi duvarı ıslak mendille sildiler mendile boyanın izi çıktı. Kendileri de şahit oldu duvarda kalan ize. Duvar iyice kötü oldu zaten her yerinde ıslak kalan bez izi duruyor. Fotoğraf çektiler ve kalan boyayı numune olarak götürdüler. Kısa süre içinde dönüş yapılacağını söylediler. Umarım en kısa sürede yaşatılan bu problem telafi edilir. Boyası ayrı boyayıcısı ayrı para harcadım yaşadığım olay fiyasko

10 Eylül 2024 16:11
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

07 Ağustos 2023 14:04
Funda sonuçtan çok memnun

28 Temmuz 2023 12:09
"Bize ulaşan çağrı beye teşekkürler sorunumuzu çözmek için elinden geleni yaptı problemi ortadan kaldırdı bu süreçte bizi destekledi en önemlisi dinledi gerçekten işini hakkı ile yapan bir kişi. Teşekkürler çağrı bey teşekkürler Filli Boya"
Leman sonuçtan hiç memnun değil

Filli Boya'nın Silinebilir Boyası Lekeleri Çıkarmıyor, Renk De Beklentiyi Karşılamadı

14 Temmuz 2025 12:25
Sema sonuçtan memnun

12 Ağustos 2023 10:59
"Her ne kadar boyadan memnun olmasam da markanın süreç boyunca ilgili olmasından dolayı teşekkür ediyorum."