File Market'in Çevreci Tutarsızlığı

08 Aralık 2024 00:28

File Market, plastik poşeti çevreyi koruyoruz gerekçesiyle kaldırdığını beyan ediyor. Bunu bir vatandaş olarak kabul ediyorum ve bunu çıkartan sayın yönetici grubuna buradan çevreyi koruma davasında destek olarak su, ayran, gazlı içeceklerin plastik şişelerde satıldığını ve cam kap olmayan ürünlerini satmamasını, çerez, kuruyemiş, cips (vs.) plastik kaplarda olduğunu ve kartona geçirmeyen firmaların ürünlerini satmamalarını, soğutucu ve dondurucu grubunda yer alan yoğurt, peynir, döner, lahmacun, pide, balık, et vb. tüm ürünlerin plastik kaplarının tamamıyla kartona, cama çevreci ürünlere çevirmeyen firmalardan ürün alıp satmamalarını taahhüt etmesini talep ediyorum. Öncelikli olarak plastik ürünü kaldırın, daha sonra zaten vatandaş sizi çevreci görecektir. Sen daha sıkma portakal makinesinde plastik şişeyle içecek satıyorsun, kalkıp çevreyi koruma davasıyla plastik poşeti kaldırıyorsun. File Market yöneticilerini özde bir, sözde bir olmaya davet ediyorum. 100 boş pet şişedeki toplam ağırlık neredeyse bir şubedeki günde satılan poşet ağırlığından daha fazla olduğunu düşünmekteyim. Çevreci yaklaşıma evet diyorum fakat özde bir, sözde bir diyemeyene karşı duruyorum. Ya tamamıyla çevreci ol ya da vatandaşa poşet satmayı geri getir.

profile profile profile

Bülent sonuçtan hiç memnun değil

02 Ağustos 2025 11:11

21 Aralık 2024 14:03