Emine sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Arızası

09 Temmuz 2024 17:09

Fiat Egea Cross lounge 1.6 aracımızı 2021 yılında aldık. Aracımız ilk arızasında kendini kilitledi ve çekici ile Poyraz servise götürüldü. Bu arızasında direksiyon aksamından bir parça değiştirildi. Oldu arıza giderildi de ip araç bize teslim edildi. Ancak kısa bir süre sonra tekrar araç kendini kilitledi ve tekrar çekici ile servise götürüldü. Bu sefer yapılan bir sürü araştırma sonucunda aracın aküsü ü değiştirmeye karar verdiler ve tekrar aracımızı teslim ettiler. 3. Kez aracımız motor arızası verdi ve Star stopu devre dışı bıraktı ve araç çekici düştü. Bu arızada gene yapılan araştırmalar neticesinde aracın aküsünün değiştirilmesine karar verildi ama bizden ücret karşılığında. Biz tabi itiraz etmiştik ama hiçbir işe yaramadı ve paşa paşa akü bedelini ödedik ama Poyraz servisteki arkadaş tekrar bir arızanın olmayacağını olduğu takdirde bizimle irtibata geçebilirsiniz denilip vaatlerde bulunuldu. Şimdi 7 Temmuz 2024 tarihinde aracımız tekrar kendini kilitledi ve 4. Kez servise götürüldü. Yapılan incelemelerde aracın bir parçası değişecek dendi ve yurt dışından geleceği için uzun süreceği söylendi. İkame araç talebimizde reddedildi 10 iş günü araç orada kalmadan bize araç vermiyorlarmış. Aracın servise en az 1 ay kalacağı açık ve net. Ve biz sıfır aracımızı 4 kez sürekli arıza verdiği için servise götürdük. Artık bu durumdan sıkıldık. Araçsız kaldık. Mağduruz. Araç iadesi istiyoruz. Aracın kusurlu olduğunu düşünüyoruz. Bunun için hangi mercilere başvurulması gerekiyorsa başvuracağız.

09 Temmuz 2024 17:20 (Şikayetten 10 dakika sonra)
10 Temmuz 2024 14:46

Herhangi bir dönüş olmadı. Göstermelik mi buradaki cevabınız

Deniz sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross'ta Tekrarlayan Arızalar Ve Çözümden Uzak Servis Süreci

Deniz
06 Mayıs 2025 19:39
Bayram sonuçtan hiç memnun değil

Bayram
09 Ağustos 2023 14:50

Emin
28 Kasım 2024 15:19
Tc Arslan sonuçtan çok memnun

Tc Arslan
23 Eylül 2024 00:48
Fiat 2023 Egea Cross Pişmanlığı!
Leyla sonuçtan hiç memnun değil

Fiat Egea Cross Sürekli Arızalar Ve Garantide Sorunlar

Leyla