Elazığ Fethi Sekin Şehir Hastanesi Servis Katında Hemşire Hizmetleri Ve Hasta Bakımı Üzerine Şikayet

23 Mart 2024 15:27

Merhaba. Ben 22 yıllık ortopedi doktoruyum. Babam 84 yaşında. Dün aort anevrizması nedeniyle operasyon geçirdi. Bir gün yoğun bakımdan kaldıktan sonra bugün 13 25 te servise alındı. Yatağına ben ve personel aldık. Hemşire yatağına alınırken yanında bulunmadı. Bir saat geçtiği halde hastanın hiçbir vital bulgusuna (oksijen, tansiyon, nabız.) bakmadı. Bir ara bir hekim arkadaşla içeri girip vizit gezdiklerinde hekim arkadaşın "tansiyonu nasıl? " Sorusuna, "normal " diye cevap verdi. Oysa asla tansiyon ölçmedi.
Bir saat dolunca ben niye hastaya bir kez bakmadınız dediğimde "beyefendi bize ne sıklıkta denmişse o kadar bakarız dedi, bayan hemşire
Hemşir de saat iki gibi ölçmeden yazılmış tansiyon değerini gösterdi ben ise "bir saniye bile yanından ayrılmadım, yalandan yazmışsın "deyince sustu.
Hemşire ise "beyefendi siz bizimle neyin tartışmasını yapıyorsunuz, beğenmiyorsanız istediğiniz yere götürün "dedi. Ve konuşmanın üzerinden yarım saat geçti,84 yaşında. Dün cerrahi geçirmiş. Bugün yoğun bakımdan çıkmış hastanın halen hiçbir vitaline bakılmadı.

Musa sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2023 05:47

Adana Şehir Hastanesi İhmal Sonucu Cenazesini Aldık

04 Ağustos 2024 11:07
Aleyna sonuçtan hiç memnun değil

27 Ekim 2023 04:15