Fenerbahçe Spor Kulübü Fenerbahçe Kombine Satmıyor.

16 Temmuz 2024 16:47

Bugüne kadar kulübümüz kazansın diye kongre üyesi olduk. Taraftar kartı aldık. Fenerium dışında alışveriş yapmadık. Kombine alma çabam maalesef suya düştü Kongre üyeleri WhatsApp grubumuzda da herkes aynı sorunu dile getirmektedir. Bizlerin tek sevdası Fenerbahçe Spor Kulübü maçlarını izlemek iken bu kombine sorunu çözüme ulaştırılmıyor ve muhatap olan birilerini de bulamıyoruz. Kombine alamadığımız gibi, normal maç biletleri için de durum pek farklı değil. Kongre üyesi olmanın, taraftar kart sahibi olmanın, hiçbir katkısı yok; biletler hep dernek ve taraftar gruplarına verilmektedir. Bu usulsüzlüğün önüne geçin artık

Ali
Ali

Bu büyük bir sorun ve haksızlık, şikayetimizi kulübümüze iletmemiz gerekli. Böyle bir itiraz grubu varsa iletişim kurabilir miyiz?

Yusuf
Yusuf

Bende taraftar kart üyesiyim ama hiçbir ayrıcalık yok

Ridvan
Ridvan

Dernekler malı götürüyor, bizlerde boşuna kongre üyesi oluyoruz. Ali Koç pişmanlıktır!

Kombine Satışlarında Yaşanan Sorunlar Ve Çocuklarıma Açıklama Yapamamanın Üzüntüsü

25 Haziran 2025 11:20
kombine-satislarinda-yasanan-sorunlar-ve-cocuklarima-aciklama-yapamamanin-uzuntusu-2.jpg
kombine-satislarinda-yasanan-sorunlar-ve-cocuklarima-aciklama-yapamamanin-uzuntusu-1.jpg

17 Temmuz 2024 20:22
Fenerbahçe Spor Kulübü Kombine Satın Alınmıyor