Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Doktoru

16 Ekim 2023 16:27

Adana Doktor Kemal Timuçin Diş Hastanesine gittim bugün. Eğer ki doktorların ilgi alakası var diyen varsa ya da mesleki görevlerini düzgünce yerine getiriyorlar diyen varsa bir daha düşünmesini istiyorum.

*** **** adlı doktorda muayene oldum. Bir üsten bakmalar sanki görevi hasta ile ilgilenmek değilmiş de başka bir şey gibi tavırlar, yüksek sesle hal ve hareketler ve özellikle o kadar işlem yaptım diyerek ses yükseltmesi.

Yahu zaten doktorluğun mesleki tanımında ilgilenmek var, o kadar işlem yapmak var. Alma o zaman maaş, sen bu işlemleri yaparak para kazanıyorsun zaten. İşin özünde ne bir saygı ne bir ilgi, üstten bakma gibi tavırları var. Yazık hepsine.

16 Ekim 2023 16:05

Adana Doktor kemal Timuçin Diş hastanesine gittim bugün eğer ki doktorların ilgi alakası var diyen varsa ya da mesleki görevlerini düzgünce yerine getiriyorlar diyen varsa bir daha düşünmesini istiyorum. Y** T** adlı doktorda muayene oldum. Bir üsten bakmalar sanki görevi hasta ile ilgilenmek değilmiş de başka bir şey gibi tavırlar yüksek sesle hal ve hareketler ve özellikle o kadar işlem yaptım diyerek ses yükseltmesi yahu zaten doktorluğun mesleki tanımında ilgilenmek var o kadar işlem yapmak var. Alma o zaman maaş sen bu işlemleri yaparak para kazanıyorsun zaten.  Ha bir de eklemeyi unuttum işini tamamlamadan işiniz bitti deyip gönderdi.  Aldıkları maaşları hak ettiklerini düşünmüyorum .

Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Sağlık Bakanlığımızdan Gerekenin Yapılmasını Arz Ederiz

10 Mart 2024 12:23

Yüreğir Karşıyaka Adsm Tedavi Sırasında Saygısız Davranış Ve Yetersiz Bilgilendirme!

31 Temmuz 19:52