Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Sağlık Bakanlığımızdan Gerekenin Yapılmasını Arz Ederiz

10 Mart 2024 12:23

Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi'nde Adana Seyhan'da bulunan S*** O*** adlı kişiye diş dolgusu yaptırdım. Ancak diş sinir ve kanal tedavisi yapılmadan dolgu işlemi gerçekleştirildi. Durumu belirtmeme rağmen iki buçuk ay boyunca ağrılarım devam etti ve bir türlü randevu alamadım. Başka hastanelerdeki doktorlar da altı ay geçmeden bakmadılar. İşlerimin yoğunluğu nedeniyle biraz geç randevu alabildim ve gittiğimde doktor, 'Kanal tedavisi yapılması gerekiyor, sizi uzman ekiplere sevk ediyorum.' dedi. Ben de, 'Başta yapmadınız, yaptığınız günden beri ağrı ve sızı içindeyim, kimse ilgilenmiyor.' dedim. Doktor, 'Sizi sevk ettim, orada yardımcı olacaklardır. Elimden başka bir şey gelmiyor.' dedi ve ben de 184 hattına şikayetimi bildirdim. Böyle kişiler hakkında soruşturma açılmalı ve denetimler sıkılaştırılmalıdır. İlgili kişilere arz ederim.

Beyefendi
Beyefendi

Aynı hastanede diş dolgusu yaptılar ama dolgu yapılan dişin yanında ki dişimin de dolgu yapılması gerekiyordu ve doktora "Diğeri yapılmayacak mı" diye sordum ve bana "Onu da yaptım" dedi 1 yıldır oyuk dişle kaldım ve Endodonti bölümünü Adana'da 100 yıl bekleseniz bile Endodonti bölümünde hiçbir şekilde randevu yok, koca Adana'da devlet hastanesinde diş dolgusu yapacak randevu bulamıyoruz

Sanki çözüm üretmek için orada bulunuyor. Kendisine göre yapılacak bir şey yok. Sorun varsa diş çekimine göndereyim deyip kesip atıyor. Onun yerinde olmak isteyen yüzlerce diş hekimi varken, sadece koltuk işgali diye düşünüyorum.

Mr Bampi
Mr Bampi

Aynısını bana yaptılar, hastalardan para kazanmak uğruna yaptıkları taktik, ilk başta bir şey demiyorlar sonra geri gelsin öyle gönderirim hesabı, büyük geçmiş olsun,

Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Kanal Tedavisi Yapılmadan Gönderildim Dişim Daha Da Kötüleşti

08 Eylül 2025 23:04

Ataşehir Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi Kanal Tedavisi Kabusu!

12 Kasım 2023 00:42

Yüreğir Karşıyaka Adsm Tedavi Sırasında Saygısız Davranış Ve Yetersiz Bilgilendirme!

31 Temmuz 2025 19:52