Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Diş Tabibi Hakkındaki Şikayet Dilekçesi

08 Temmuz 2024 20:41

5 Temmuz 2024 tarihinde saat 19.00’da Adana Fatma Kemal Timuçin Ağız ve Diş Sağlığı Hastanesi'nde Diş Tabibi D***** Ö***** isimli diş tabibine olan randevuma, yarım saat kala giderek randevu saatimi beklemeye başladım. Ben muayene koltuğuna oturdum ve Diş Tabibi D***** Ö***** itici bir ses tonu ile şikayetimi sordu (ama dinlemedi). Diş filminde gördüğü, dolgusu kırık olan dişimi gergin tavırlarla tedavi etmeye başladı. Tedavi ettiği süreçte kullandığı malzemeleri sertçe, hızlı hızlı dişime vurarak, yere düşürerek, kendi kendine söylenerek işlemine devam etti. Canım yandığında kendimi ifade edebilmek için sol elimi hafifçe kaldırmaya çalıştım ve Dr. D***** Ö***** sert bir tavırla “Elini kaldırma çalışıyorum” dedi yine itici bir ses tonu ile. Kendisine öfkeyle veya sert bir mizaçla konuşmadım ve tavırlarına anlam veremedim. Tedavi sürecinin bitmesine yakın bir zamanda tedavi hakkında birkaç soru sormak istedim fakat bana bir açıklama yapmadan, “Balcalı Hastanesi'ne git” dedi. Dolgusu yapılan dişime yapılan işlem bittikten sonra diş ünitesinin ağız temizleme bölümünde ağzımın içerisindeki dolgu parçalarını tükürüp ağzımı çalkalamak istedim fakat bana sert bir tavırla “Buraya tükürme” diyerek, beni umuma açık tuvalete yönlendirdi. Tedavi sırasında boynuma takılan kağıt önlüğü çıkarıp muayene odasında bulunan tıbbi atık çöp kutusuna atmak istedim yine izin vermeyerek dışarıdaki umuma açık çöp kovalarına yönlendirdi. Toplum sağlığı ve hijyeni açısından doğru değildi ama bunları yapmak zorunda bırakıldım. Bundan sonra gelecek hastaların benim düştüğüm duruma düşmesini istemem. Hijyenik ve psikolojik açıdan doğru davranışlar sergilemediğini düşündüğüm söz konusu diş tabibi hakkında idari süreç başlatılmasını istiyorum.

Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Sağlık Bakanlığımızdan Gerekenin Yapılmasını Arz Ederiz

10 Mart 2024 12:23

Fatma Kemal Timuçin Diş Hastanesi Kanal Tedavisi Yapılmadan Gönderildim Dişim Daha Da Kötüleşti

08 Eylül 2025 23:04

Sincan Ağız Ve Diş Sağlığı Polikliniği Şikayetçiyim!

23 Mayıs 2024 16:28

23 Ağustos 2023 17:18