Emine sonuçtan hiç memnun değil

Farmina Vetlife TR Hayvan Sağlığı Ve Müşteri Memnuniyetini Önemsemiyor

27 Ağustos 2024 17:00

27 Ağustos 2023 tarihinde Antalya Pati veteriner kliniğinden daha önce de yaptığımız gibi Farmina Vetlife'ın kardiyak kedi mamasını paketli olarak satın aldık. Son kullanma tarihi kasım olan paketi açtığımızda mamanın normalde kullandığımız halinden çok daha yağlı olduğunu fark ettik. Veterinerimize mamanın fotoğraflarını attık ve iadesini talep ettik. Mamayı da sakladık. Veterinerimiz fotoğraflarını Farmina Vetlife yetkililerine eriştiklerini fakat bir dönüş alamadıklarını söylediler. Kasim ayında kalp hastası kedimiz maalesef hayatini kaybetti. Veterinerimize durumu bildirdik ve mama ile ilgili bir geri dönüş alıp almadıklarını sorduk fakat tekrar durumu aktardığını fakat geri bildirim alamadığını söyledi. En sonunda sinirlendik ve mamayla birlikte kliniğe gittik. Klinikteki veteriner kimsenin ilgilenmeyeceğini, distribütörün değiştiğini vs. Söyledi. Biz distribütör değil veterinere ve markaya güvenerek neredeyse 2 yıl boyunca bu markaya dünyanın parasını verdik. Yetkililerle orada tekrar iletişime geçti ve mamayı kliniğe bırakmamızı ve alıp inceleyeceklerini söylediler. Bunun da üzerinden 4 ay geçti hala bir haber yok. Hatalı olduğunu söylediğimiz halde mamayı ne incelemeye aldılar ne de bıraktığımız ürünle ilgili geri dönüşte bulundular. Profesyonellikten çok uzak. O zaman için ödediğim 1 paket mama fiyatının faiziyle tarafıma iadesini istiyorum.

Zeynep sonuçtan çok memnun

10 Temmuz 2023 10:33
"Talebim sonuçlandı ilginiz için teşekkür ederim."
Tuğba sonuçtan hiç memnun değil

01 Aralık 2023 16:00
Farmina N&D Kedi Maması Bozuk Çıktı
Elif sonuçtan hiç memnun değil

Kedi Maması Kaynaklı Sağlık Sorunları Ve İade Süreci Sorunları

12 Aralık 2024 16:45
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

İbrahim
10 Temmuz 2024 18:41