Fakir Robert RS 770 Belirtilen Alana Ulaşılamıyor Hatası

12 Temmuz 2024 21:57

Fakir robot RS 770 aldım anneme hediye. En başından beri haritalamada sorun yaşıyorum ve ben bu robotla 2 aydır uğraşıyorum, çok sıkıldım bu durumdan. Temizlemek istediğim bir odaya göndermek istiyorum ama hep 'belirtilen alana ulaşılamıyor' diyor.

Fabrika ayarlarına geri döndürüp tekrar haritalama yaptım, yine aynı. Garantisi devam ediyor. Bana bu konuda yardımcı olur musunuz? Gördüğüm kadarıyla çok şikayet var. Keşke almasaydım demek istemiyorum, dedirtmemek de size bağlı.

Fakir markasına yakışmıyor. Verilen paraya yazık oluyor. Kaç güne dönüş yaparsınız bilemem ama çok az kaldı, kırıp atacağım. Çöpe atmak da istemiyorum, az para değil. Hepimiz emek verip çalışıyoruz. Bir şekilde denkleştirip alıyoruz. Karşılığı bu olmamalı. Rica ediyorum. Olabildiğince hızlı bir çözüm istiyorum.

12 Temmuz 2024 22:01 (Şikayetten 3 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Haseyna
Haseyna
16 Temmuz 2024 19:16

Ben hala dönüş yapmanızı bekliyorum.

24 Şubat 2024 12:24

02 Ocak 2025 14:19
Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

26 Haziran 2024 14:19
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Fakir Robot RS 770 Sorunu

16 Haziran 2024 11:22
Fakir Robot RS 770 Sorunu
Arif sonuçtan hiç memnun değil

Fakir RS 770 Robot Süpürge Haritalandırma Sorunu Ve Garanti Talebi

10 Ağustos 2025 13:54