Fakir Ev Aletleri  Error Hatası

28 Ekim 2024 11:024.540
26 Ekim 2024 16:20

Evet, ürünümü 4-5 ay önce aldım, bugün filtresini temizleyip yıkadım içini, daha sonra tekrar kullanmak için açtığımda şunu gördüm, error veriyor, tekrar çıkarıp takıyor, bile düzelmiyor hiçbir şekilde. Nasıl düzelecek Fakir yardim lütfen

28 Ekim 2024 11:30 (Şikayetten 27 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Öncelikle iletiniz için teşekkür ederiz. İletiniz sistemimize kayıt edilmiş olup çözüm sürecimiz başlatılmıştır. 7 iş günü içerisinde tarafınıza telefon, sms ya da mail yolu ile bilgilendirme yapılacaktır. Saygılarımızla, Fakir Elektrikli Ev Aletleri Dış Ticaret A.Ş.

Yorumlar(17)

Metin
Metin
10 Şubat 20:07

Aynı sorun bizde de var, şarj dolu olmasına rağmen çalışmıyor.

Emine
Emine
10 Ocak 20:31

Mıknatız gibi bir parça düştü error veriyor

Zümra
Zümra
9 Eylül 2025 08:38

Merhaba süpürgem birden bire ekranda Er yazısı oldu nasıl çözebilirim bu sorunu lütfen yardımcı olur musunuz

24 Haziran 2025 13:09

Probleminiz çözüldü mü bana da yardımcı olur musunuz

5 Mayıs 2025 14:30

Manyetik parça nın girdiği filtre tarafının kenarında ufak bir yer var oraya hızlı yapıştırıcıyla yapıştırın filtrenin girdiği yerde dış çeperde çıkıntı fark edersiniz dikkatli bakınca işaretlediğim yer ya da tam arka tarafına giriyor mıknatıs

17 Şubat 2025 13:45

Filtresi üzerinde manyetik parça var onu düşürmüşsünüz onu yerine takarsanız sorunsuz çalışır tamire gönderip boşuna para vermeyin

Özdemir
Özdemir
3 Şubat 2025 00:25

Fatih hocam arızayı nasıl giderebiliriz yardımcı olursan karşı komşudan emanet aldık temizledik taktık çalışmıyor

23 Ocak 2025 02:20

Kardeşim iletişime geçerseniz arıza çözümünü anlatayım

Eki aç

Kırılan Süpürge Parçası İçin Garanti Dışı Bırakılan Ve Geciken Servis Süreci Mağduriyeti

Suat
11 Ekim 2025 10:301.068

Haziran 2024’te Teknosa’dan aldığım Fakir Aqua Bolt X Plus 8472 model süpürgenin teleskobik borusu, yaklaşık bir ay önce...

3 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
Fakir Bolt X 8365 Süpürge Arızası!

Fakir Bolt X 8365Süpürge Arızası!

Büşra
Fakir Süpürge Hortumu Yırtıldı!

Fakir Süpürge HortumuYırtıldı!

Okan
Fakir Bolt X 8472 Süpürge Error Hatası

Fakir Bolt X 8472Süpürge Error Hatası

Nesrin
Fakir Süpürge Arızası

Fakir Süpürge Arızası

Neslihan
Fakir Ev Aletleri Lütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Fakir Ev AletleriLütfen Ürüne Sahip Çıkın!

Kürşat
Fakir Süpürge Şarj Tam Olsa Bile Çalışmıyor!

Fakir Süpürge ŞarjTam Olsa Bile Çalışmıyor!

Tuncay

Öne ÇıkanKonular