Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Facebook Hesabım Donduruldu Ve Hesap Bende Olmasına Rağmen Giremiyorum

14 Kasım 2023 21:07

Merhaba, benim M***** E*** B**** adına kayıtlı Facebook hesabım donduruldu. Hesabımın e-posta adresi e*******@hotmail.com ve bu hesaba bağlı telefon numaram 5302****29. Şu anda hesabımın şifresini telefon numaram sayesinde değiştirebiliyorum; ancak hesabım güvenlik sebeplerinden ötürü dondurulmuş durumda ve doğum tarihini de yıllar önce yanlış girmişim. Hesabımda bir sürü fotoğrafım bulunmakta ve kendimi kanıtlayabilecek durumdayım. Lütfen yardımcı olun, o fotoğraflara ulaşmam gerekiyor. Bu hesaba kaç aydır ulaşmaya çalışıyorum ve Facebook'un e-posta adreslerine mail atmaya çalışsam da hepsi kapalı. Lütfen, bu hesabıma ulaşmam konusunda yardımcı olun. Kısacası, hesabımın şifresini istediğim gibi değiştirebiliyorum; ancak giriş yaptığımda hesabın dondurulduğunu belirten bir uyarı alıyorum ve fotoğraflarıma erişemiyorum.

18 Aralık 2023 21:07

Merhaba, Hesabıma doğrulama için link istiyorum. Hesabımı geri almam gerek yardımcı olur musunuz lütfen. Buna birazcık ihtiyacım var da fotoğraflar oradaydı çünkü. Teşekkürler eğer cevaplarsanız çok memnun olurum. O hesapta bir sürü fotoğrafım vardı.

13 Aralık 2023 21:08

Facebook bana da kimlik onayı göndersene, herkese göndermişsin benim o kadar çocukluk fotoğrafım vardı. Sizin için önemsiz olabilir ama benim için çok önemli.  altı üstü bir link atıp ilgilenmek bu kadar mı zor keyfinize göre neden iş yapıyorsunuz ki.

15 Kasım 2023 11:44

E posta hesabımı yıllar yıllar önce açtığım için bilmiyorum bu arada o yüzden yazdım zaten :( bir sürü fotoğrafım var kimlikle her şeyle kanıtlarım ben olduğumu

Facebook Yeni Cihaz İle Hesap Eşleşme Sorunu

İbrahim