Facebook Bosch Markası Garantiyi Önemsemiyor

13 Mart 2024 12:04

2017 yılında kgn57sm34 model Bosch marka bir buzdolabı aldım ve 7 yıl garanti yaptırdım. Halen garantisi devam ediyor. Ancak bir ay önce üst kapak açılıp kapanırken alt kapak ile sürtünmeye başladı. Yetkili servisi çağırdım; gelip baktılar ve dolabın kapağının menteşe içindeki millerin kırıldığını tespit ettiler. Kapakta raf taşımıyorduk. Yetkili servis personeli, bunun kullanıcı tarafından yapılmasının mümkün olmadığını söylemesine rağmen, genel merkez ve servis dört defa gelerek fotoğraf çekti. Servis personeli de kullanıcının bunu yapabilmesi için mucit olması gerektiğine inandı. Ancak genel müdürlük, beni arayarak kapağın maliyetinin 24 bin lira olduğunu ve bunun kullanıcı hatası olarak değerlendirildiğini, dolayısıyla değişimine onay verilmediğini bildirdi.

Yarın Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım. Parça pahalıysa bile, garantili olsa dahi 'kullanıcı hatası' diyerek büyük bir şirketin bu durumun arkasına sığınması kabul edilemez. Bosch'a olan güvenim kalmadı. 'müşteri kaybetmektense para kaybetmek' sloganının gerçek olmadığını Bosch kendisi kanıtlamış oldu.

#KGN57SM34N
#Buzdolabı

15 Kasım 2023 18:55
Facebook Bilgim Dışında Kartımdan Para Çekti
Facebook Bilgim Dışında Kartımdan Para Çekti
Enes sonuçtan hiç memnun değil

06 Eylül 2024 14:07

Songul
27 Şubat 2025 08:47
Ayıplı Ürün Ve İade Sorunu: Kiwi Halı Ve Koltuk Yıkama Makinesi
Ethem sonuçtan hiç memnun değil

12 Nisan 2024 21:11
Facebook Marketplace Kahve Makinesi Alışverişi Mağduriyet
Hilay sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2024 22:04
Facebook Sosyal Medya Üzerinden Yapılan Alışverişte Yaşanan Mağduriyet