Fa Deodorant Fa Soft & Control Birkaç Kullanımdan Sonra Kapağı Bozuldu

20 Mayıs 2024 16:231.889
Fatmanur'un Teşekkür Mesajı
Şikayetim üzerine tarafımla iletişime geçildi ve tekrar bir ürün gönderimi sağlandı. Çok teşekkürler

Fa Soft & control deodorantın kapağı hiçbir neden olmaksızın birkaç kullanımdan sonra bozuldu. Şu an kullanılamıyor. Ürünü hiç kullanamadan böyle bir problem karşılaştım. Ekte videosu mevcut. İade süresi geçtiği için iade edemiyorum. Yardımcı olabilir misiniz?

31 Mayıs 2024 14:23 (Şikayetten 10 gün sonra)

Sayın Özdemir , Henkel dünya çapında Çamaşır ve Ev Bakımı, Beauty Care ve Yapıştırıcı Teknolojileri olmak üzere üç iş biriminde lider markalar ve teknolojilerle faaliyet göstermektedir. 1876 yılında kurulan Henkel pek çok tanınmış markası ile faaliyet göstermekte ve hem tüketici ürünleri hem de endüstriyel alanda, global olarak pek çok pazar liderliği bulunmaktadır. Tüm dünyada yaklaşık 47.000 çalışanı bulunan Henkel, sürekli daha kaliteli ve yenilikçi ürün ve sistemlerin üretimi için çalışmaktadır ve siz tüketicilerimizin memnuniyeti en önemli önceliğimizdir. Bu nedenle, konu müşteri memnuniyeti ve ürünlerimizin kalitesi olduğunda taahhüt ve ilkelerimizden asla geri dönmeyiz. Ürünümüz hakkında paylaşmış olduğunuz görüşünüze istinaden müşteri hizmetleri yetkilimizin sizinle gerçekleştirmiş olduğu olumlu görüşme sonucu ürünlerimizi tekrar güvenle kullanmanızı dileriz. Firmamıza ve ürünümüze göstermiş olduğunuz ilgiden ve ürün ile ilgili paylaşımınızdan dolayı teşekkür ederiz.. Saygılarımızla, Türk Henkel Kimya San. ve Tic. A.Ş.

Fatmanur
1 Ağustos 2024 11:50

22 Haziran 2024 15:281.431

"Çok süre geçmeden arandım ve ilgilendiler. Ürün gönderimi yapıldı. Teşekkür ediyorum"

Deodorant Kapağı Yüzünden Mağdur Oldum

21 Mayıs 2025 12:05832

Emotion deodorant kapağı henüz birkaç kullanımda bozuldu. İçi dolu ama kullanamıyorum. Verdiğim para boşa gitti. Severek...

Emotion Deodorant Kapağı Sürekli Bozuluyor Artık Çözüm Bekliyorum

8 Haziran 2025 15:21229

Emotion deodorantı yeni almama rağmen kapağı bozuldu bunu yaşamam ilk değil maalesef böyle kaç şişe daha çöpe atacağım b...

Deodorant Kapağı Sorunu: Acil Çözüm Bekliyorum

31 Mart 2025 23:09308

"Sorumumu çözüme ulaştırdılar teşekkürler"