Armağan sonuçtan hiç memnun değil

Aris Ezgi Doğan Polikliniği Aris Çukurambar Fazla Para Aldı

Aris Ezgi Doğan Polikliniği Aris Çukurambar Fazla Para Aldı
03 Temmuz 2024 19:46

Kötü sistemi olan bir merkez! Bugün saat 11'de randevum olmasına rağmen beni işleme saat 12:30 gibi aldılar, oldukça bekletildim. Sonra fiyat konusu için bir bölüme geçtik. Kaş alımı 400 TL, kalıcı oje 600 TL denildi. Tamam deyip işlemlere girdim. Kalıcı ojeden asla memnun kalmadım, kötü oldu. Bu ayrı konu ama asıl şoku ödeme bölümünde yaşadım. Bana 670 TL kalıcı oje + 700 TL kuru manikür (ki bu da kötüydü) + 100 TL ise French istediğim içinmiş. Hayatımda böyle bir yanıltma görmedim. Zaten tırnaklarımı köküne kadar kestiler. French demeye bin şahit isteyen kıl kadar bir beyaz çizgi çekildi, sadece bunun için 100 TL fark aldılar. Başta fiyat sorunca o halde söyleyeceksiniz insanlara. Ayrıca 600 değil 670 TL aldılar kalıcı ojeye. Bir de ben başka yerlerde de yaptırdım, manikür düzeltme vs. işlemi kalıcı oje fiyatının içinde oluyordu. Burada ayrı ayrı ücretlendirdiler. Yani saçma sapan bir tırnak işlemine 1.470 TL aldılar ve başta söylemediler, 600 TL dediler. İşlem bitince eklediler de eklediler. Ayrıca sigara ve kahve içmek için bekleme sırasında sandalye istedik. Personeller hiç oralı olmadı, yok sandalyemiz deyip kafalarını çevirdiler. İnsanları randevu saatinde almıyorsunuz madem, bari sigara alanını da sağlayın. Ve ben bu merkeze botoks + mikroblading yaptırmak için de gitmiştim ama tırnak olayından sonra kaçarak uzaklaştık arkadaşımla resmen. Lazer vs. vardı sırada, öbür ay ama hepsinden vazgeçtim, benim için ilk ve son oldu bu merkez. Kötü bir deneyim edindim, demek ki her söylenene ve reklamlara inanıp gitmemek lazımmış. Fotoğraf yükledim, bakın French kalıcı ojeye hiç alakası var mı? 1.470 TL eder mi? 300 TL'lik hizmet ancak.

14 Temmuz 2023 16:04
Belle Femme Güzellik Asla Bir Daha Gitmem Travma Yaşadım Resmen
Seval sonuçtan hiç memnun değil

25 Ağustos 2023 18:32
Simay sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 19:25

05 Nisan 2024 10:17
Ece sonuçtan hiç memnun değil

11 Nisan 2025 09:54