Pınar sonuçtan hiç memnun değil

Eyüpsultan Kaymakamlığı İlçe Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı İlgisizliği!

07 Aralık 2024 21:03

Eyüpsultan İlçe Tüketici Hakem Heyeti Baş. Yaptığı şikayet üzerine şirketten klasik savunma alıp sonrasında, ürünün kalitesiz olmasından dolayı düşüp kısmi olarak parçasının kaybolduğunu iletmeme rağmen kalite incelemesi için başlarından savmak için bilirkişiye göndermişler. Bilirkişi de aynı işgüzarlık ile incelemek için düşüp kaybolduğunu söylediğim parçayı istiyor yoksa olumsuz görüş ileteceğini söylüyor ve karar aynen olumsuz. Demek istediğim iletilen şikayetin içeriğine bakılmadan otomatik şirketten görüş al bilirkişiye at topu sonra gelen kararı aynen yaz geç. Sizlerden talebimiz şirketlerin keyfi uygulamalarına istinaden tüketicilerin haklarını savunmak iken sizler klasik devlet memuru zihniyeti ile başından savma yaklaşımlarınızı insanların haklarını arama noktasında sonuçsuz bırakıyorlar. Biraz işinizi düzgün yapın lütfen.

Murat
Murat

CİMER'e yazsaydın diyeceğim ama Devlette memursan hicbirşeyin hesabını vermezsin, veriyosanda kitabına uydurursun. Maalesef coğrafya kaderdir dedikleri olay.

Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma

22 Kasım 2023 20:49
Solay Home Hatalı Ürünün Arkasında Durmayan Firma
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

12 Ağustos 2024 12:11
Pelia Company Ne Ürün Var Ortada Ne De Para İadesi.
Pelia Company Ne Ürün Var Ortada Ne De Para İadesi.

Ayıplı Ürün, İlgisiz Firma: Paramla Mağdur Oldum

30 Temmuz 2025 16:21