Ugur sonuçtan çok memnun

Exxen Yeter Artık Bıktırdın

17 Nisan 2024 23:18
Ugur'un Teşekkür Mesajı
“Şikayet destek hattı ile tarafıma dönüş sağlanarak çözüm sağlandı. Yaşadığım olumsuzluklara rağmen Exxen platformu müşteri temsilcisi benimle irtibat kuran temsilci arkadaşa çok teşekkür ediyorum Exxen markasını bir üst seviyeye ye taşımasını bilen işine hakim kardeşimden dolayı teşekkür ederim. Gayet mütevazı ve saygılı belki tekrar Exxen üyeliği alırsam temsilci arkadaş sayesindedir tekrar tekrar teşekkür ederim mağduriyetimi giderdiği için”

Exxen'i aldığımdan beri sürekli sorun yaşıyorum; hiçbir maçı doğru düzgün izleyemedim. Sürekli çöken bir servis, gerçekten sıkıntı yaratıyor. Boşuna para vermiş gibi hissediyorum. Exxen'in sahibi olan sayın Acun Ilıcalı, servisin yoğun giriş nedeniyle çöktüğünü kendisi açıkladı. Bu, benim sorunum olmamalı. Ücret iadesi talep ediyorum. Galatasaray maçlarını izlemek için Exxen satın almıştım, ancak o zaman da maç başlamasına rağmen açılmıyor ve çöküyordu. Artık bir çözüm bulunmasını istemiyorum. İzleyicilerin mağduriyetini göz ardı etmenin bir anlamı yok.

17 Nisan 2024 23:18 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Sayın Ugur S. ; Öncelikle zaman ayırıp görüşlerinizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz Geri bildiriminizi teşekküre dönüştürmek ve memnuniyetinizi sağlamak için en kısa sürede dönüş yapacağız.   Exxen Memnuniyet Ekibi

18 Nisan 2024 00:01
18 Nisan 2024 10:52
18 Nisan 2024 13:37

Sayın Ugur S. ; 18.04.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

22 Nisan 2024 18:38

Sayın müşteri temsilcisi ben tarafıma bilgi vermiş olduğunuz videoları dosya ekine yükledim. Tarafınızdan dönüş bekliyorum sorunum aynen kalığı yerden devam ediyor maçları izlerken yayın donuyor yayından çıkıp tekrar girince de Exxen açılmıyor. Yayına aşırı izlenme olunca yüklenmeden dolayı yayın çöküyor. Yüklenen videoları izleyerek değerlendirme yapım tarafımı dönüş yapmanızı bekliyorum saygılar

22 Nisan 2024 19:04

Sayın Ugur S. ; 22.04.2024 tarihinde yapılan görüşmemize istinaden tarafınıza bilgilendirme sağlanmıştır.   Görüş ve önerilerini bizimle paylaşan tüm müşterilerimize markamıza duyduğu güven için teşekkür ederiz.   Exxen Memnuniyet Ekibi 0850 241 81 48 [email protected]

30 Nisan 2024 12:13

Cebrail sonuçtan çok memnun

Cebrail
26 Ekim 2023 17:28
"Şikayetvar a yazdıktan sonra ilgilendiler teşekkürler"
Fatih sonuçtan çok memnun

Fatih