Meyve Suyunun Şaşırtan Dayanıklılığı

11 Kasım 2024 07:09

Tek bir şey soracağım: Buradan cevap verirseniz özelden değil, ama 30 Ekim'de aldığım nar portakal ve havuç portakal sularının tam 1 ay SKT süresi var. Nasıl sıkma meyve suyu 1 ay dayanabiliyor ve içinde herhangi bir koruyucu madde yok yazıyorsunuz? Bana bunu açıklayınız. Fiyat indirimleriniz var ve ambalajında değişiklik yapılmış; bir gariplik var.

11 Kasım 2024 09:56 (Şikayetten 2 saat sonra)

Değerli tüketicimiz yaşadığınız olumsuz durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Detaylı bilgi için [email protected] adresimize iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica eder, Sağlıklı günler dileriz.

Erdem
12 Kasım 2024 05:52

Sıkma meyve suyu dolapta nasıl oluyordu 1 ay dayanabiliyor aldığım tarihin 1 ay sonrası SKT yazılmış, koruyucu madde olmadan bu nasıl olabilir, evde soğuk meyveleri sıksam ve dolapta 1 aya yakın bekletsem bunu icebilirmiyim ben hiç sanmıyorum kesin bozulur ama nasıl oluyor sizin ürünleriniz en az 1 ay kullanım süresi verebiliyorsunuz bunu buradan yazar mısınız özelden değil.!

12 Kasım 2024 14:24

Değerli Tüketicimiz; Herhangi bir katkı ve koruyucu kullanmadan ürettiğimiz taze sıkılmış Meyve Sularımızın üretim aşamaları ile ilgili detay bilgiye aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz. www.exotic.com.tr Sağlıklı Günler Dileriz.

19 Mayıs 2024 16:20

Bozuk Exotic Meyve Suyu: Tatbak Kalite Sorunu

18 Ekim 2024 18:20
Bozuk Exotic Meyve Suyu: Tatbak Kalite Sorunu

13 Ocak 21:50
Exotic Meyve Suları Bozuk Meyve Suyu Ve Sorumluluk Eksikliği
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

31 Ekim 2024 20:32