Exotic Meyve Suları Bozuk Portakal Ve Nar Suları: Son Kullanma Tarihine Rağmen Taze Değil

Her zaman severek içtiğimiz portakal ve nar suları son kullanma tarihlerine 15 gün olmasına rağmen bozuk çıktı. Tatları eskimiş. Denemek için diğerlerini açtık 10 tane şişede de aynı sorun var. Bir önceki aldığımızda da aynı sorunu yaşamıştık. Üzerinde mevcut son tüketim tarihlerine rağmen hepsi bozuk.

10 Ağustos 2024 09:17 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Değerli tüketicimiz yaşadığınız olumsuz durum için üzgün olduğumuzu belirtmek isteriz. Detaylı bilgi için iletişim bilgilerinizi iletmenizi rica eder, Sağlıklı günler dileriz.

Son Kullanma Tarihi Geçmemiş Exotic Meyve Suyu Şişesinde Fışkırma Ve Asidik Tat Sorunu

Sarp

Exotic Meyve Suyu’nun Nar Portakal çeşidinden 3 gün önce Carrefour SA’dan 2 adet satın aldım. Ürünü açtığım anda şişeden...

Şeyma

06.02.2027 son kullanma tarihi olmasına rağmen aldığım portakal suyu, bozulmuş meyve ve acı bir tatla karşıma çıktı. Bir...

Bozuk Tat: Organik Nar Suyu Deneyimi

Şüheda
15 Şubat 2025 19:102.924

Ben organik nar suyu 946 ml meyve suyunu 14 Şubat tarihinde aldım. Tarihi 24.07.2026'ya kadar geçmemişti fakat asla içil...

Bozuk Tat: Organik Nar Suyu Deneyimi

Exotic Meyve Suları Açarken Patladı - Olağan Dışı Ekşilik!

Exotic MeyveSuları Açarken Patladı - Olağan Dışı Ekşilik!

Emin
Exotic Nar Suyu Buzdolabında Patladı!

Exotic Nar SuyuBuzdolabında Patladı!

Ertürk
Exotic Meyve Suyu Bomba Gibi Patladı!

Exotic Meyve SuyuBomba Gibi Patladı!

Caferi