Matadorbet Sitesi Evolution Gaming Oyunlarında Açık Buldum

27 Mayıs 2024 17:03

Yaklaşık iki senedir casino oynuyorum. Hatta bu işlere beni eski kız arkadaşım bulaştırdı. Onunla beraber genellikle evolution gaming ve oyunlarını oynardık. İlişkimizi bitiren de bu casino muhabbeti oldu zaten. Sürekli kaybetmekten rahatsız oldum ve oyunların sistematiğini incelemeye başladım. Son zamanlarda casino oyununa sardım. Bu oyunun algoritmasını çözdüm diyebilirim. Casino oyunları sizi her zaman casinoda tutmak üzerine tasarlandığı için oyunlar size eninde sonunda kazandırmak zorunda. O yüzden oyun ilk üç satın almasında genellikle kaybettiriyor. Ama dördüncü ya da beşinci satın almada mutlaka ödüyor. İlk üç satın almada öderse amacımız kazanmak olduğu için sorun yok. Anlattığım gibi ilk üç satın almayı minimumdan yapıyorum. Kasamı dördüncü ve beşinci satın almalarda yüklü girmek üzere bölüyorum. Bu sayede son bir haftadır güzel kazandım ve biraz birikim yaptım.

Ama taktik her sitede çalışmayabilir. En az 20 tane sitede denedim çünkü. Şimdilik Matadorbet sitesinde çalıştığını gördüm. Çevremdeki birkaç arkadaşa söyledim ve onlar da doğruladı. Belki tesadüftür ama oyunda bir açık bulmuş olabilirim.

17 Haziran 2024 19:51

07 Haziran 2024 15:51
Oguzhan sonuçtan hiç memnun değil

18 Mayıs 2024 00:47

Ömer