Benim Adıma Sahte Hesap Açılmış!

30 Ocak 2024 17:00

P****a'dan 29.01.24 tarihinde hesap açmak istedim. Uygulamayı indirip hesap bilgilerini tanımlamak istediğimde [email protected] e mail atın diye bir uyarı verdi. E mail dönüşünde benden kimlik, ikamet bilgilerimi e mail atmam istendi. Attığım bilgilere istinaden 30.01.24'te tarafıma çağrı merkezi dönüş yaptı. Daha önce P****a'dan hesabım olduğu bilgisi verildi. Olmadığını söyledim hesap detayı istedim ancak doğrulama yapamadığım için benim bilgilerimi bana atamayacaklarını söyledi. Yandex uzantılı bir e mail ile hesabınız var dedi. Benim öyle adresim yok deyince hesabınızı kapatmak zorundayım. P****a'dan tanımsız hesap kullanabilirsiniz sadece dedi. Bende hiçbir hesap açılmasını istemediğimi, daha önce adıma kullanılan hesap için bilgi vermelerini defalarca söyledim art niyetle biri benim adıma hesap açtığı bariz ortada. Banka hesabından P****a'ya hesap girişi olduğu bilgisi tarafıma verildi. Hangi banka olduğunu sordum kullandığım banka isimlerini saydım. Bu bankalar değil ama banka bilgisi veremem diyor. Siz dalga mı geçiyorsunuz insanla. Asil olan benim adımla tarih bile vermediğiniz süre boyunca para aktarımı olmuş ve haberim yokken, buna izin veren kim P****a! Şimdi asıl bana bunun detayını nasıl vermezsiniz. Hesabımı kime kiraladınız? Yasadışı sitelerde benim adıma birisi hesap açtıysa ve benim adımı kullanarak para giriş çıkışı yapılıyorsa bunu sorumluluğu size mi ait bilgileri bana benim adıma hesap açılan e mail -telefon uzantısını paylaşmak zorundasınız. Paylaşamam 3. Kişilerle dediğiniz bilgiler benim şahsıma ait! Asıl siz bu zamana kadar benim bilgilerimle 3. Kişilerle para aktarımı yapmışsınız. Nerede sizin KVKK kapsamınız? Bu mudur P****a'nın güvenliği? Teyit olmadan nasıl hesap açılabilir adıma!

Kübra
Kübra
31 Ocak 2024 00:07

Gerçekten siz insanlarla dalga geçiyorsunuz. Hiçbir banka hesabımdan teyit amaçlı Papara hesabına ödeme gitmemiş. Size soruyorum hangi hesap hangi banka cevap vermiyorsunuz. Hesabı kapatmak zorundayım diyorsunuz. Ben sizden bu hesabın üzerine tanımlı e posta ve telefon numarasının detaylarını istiyorum kim benim adıma hesap açtıysa çeksin cezasını diye. Paylaşamıyorsunuz. Hesap hareketlerini istiyorum gönderemeyiz diyorsunuz. Kendi adıma açılmış bir hesap var ve ortaya çıkmasın istiyorsunuz! Bu apaçık ortada! Ben gerekli tüm mercilere şikayette bulundum. Benimle paylaşmadığınız o hesap dökümlerini mahkeme yoluyla alacağım şüphesiz. Bakalım benim adım kullanılarak kimlere para transferleri yapılmasına müsaade ettiniz!

Değerli kardeşim geçen hafta cuma günü beni polis merkezinden aradılar bende başka yerde olduğumu pazartesi geleceğimi söyledim. Arkadaş bana o zaman direk adliyeye gidip ifade vermem gerektiğini söyledi. Pazartesi ne kadar ne oldular la yaşadım. Pazartesi adliyeye müracaat ettim memur tuşa bastığında bir memur arkadaş yanıma geldi aranmam ve yakalanmam olduğunu söyledi bende bu iş ile ilgili ifade vermeye emekli polis olduğumu belirttim. Beraber adliye karakoluna işlemler için geçtik. Evraklar hazırlandı rica ettim suçumu öğrenmek istiyorum dedim o arada beni yakalama kararı çıkaran savcılık a ifade verme odasına çıkartırlarken baktım. Vatandaş babasının trafik cezası için internette bir site bulduğunu ve bu site aracılığı ile ödeme yaptığını cezanın ödenmediğini görerek savcılığa müracaat etmiş. Olay tam 1 yıl evvel vuku bulmuş ve şimdi mahkemeye intikal etmiş. Bende olayda kullanıldığı bahsedilen hattın benim üzerime olduğu ve 78 yaşında olan annemin kullandığını ifademde belirttim. Bundan sonra kaç dava

09 Aralık 2023 20:31

04 Ağustos 2023 11:00