Yunus Yıldırım Sabun Şikayeti

28 Haziran 2024 19:28

28.06.2024 sabun paketleme sabun paketleme Instagram ® hesabından gördüğüm WhatsApp ® üzerinden sabun paketleme işi yapmak için başvuruda bulundum. İşin bilgisini verip 350 ₺ kapora isteyip 2.500 adet ürünü gönderip 20000₺ ürün ücreti ve 550₺ yatırılan parayı geri iade edeceklerini söylediler. Kaporayı Akbank® hesabına yatırdım. Kaydınızı aldık deyip benden bu sefer 4450 TL kargo bedeli talep ettiler ve ödemenin sisteme düşmesi ile birlikte paranın 90 saniye içinde geri iade edileceğini belirtti. Nasıl güveneceğimi sordum. Sabun fabrikası adı altında y... Y***** adlı şahısa ait vergi numarası gönderdiler. E-devlet üzerinden sorgulama yapabilirsiniz dediler. Kargo ücreti için hesabımda para yok daha önce neden bilgi verilmediğini sorunca kargo ücretini ödemezseniz kaporanız yanacak dediler.. Bu bilgi üzerine vermiş olduğum bilgileri kullanarak yapılacak olan banka hesabı, banka kredisi, abonelik, adıma açılmış şirket veya dijital cüzdan gibi kişisel kimlik bilgilerimle yapılmış veya yapılacak olan herhangi bir işlemden hiçbir mesuliyet ve yasal olarak hiçbir sorumluluk kabul etmediğimi belirtmek isterim. Islak imzam olmayan hiçbir şeyde onayım yoktur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Resmi olarak bilgilendirmiş oluyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim.

29 Haziran 2024 16:47
Yunus Paketleme Acentası Sabun Paketleme İşinde Yaşanan Güven Sorunu Ve Mağduriyet

01 Temmuz 2024 17:03

07 Eylül 2023 15:21