Furkan sonuçtan hiç memnun değil

Eti Crax Patlayan Lezzet Paketi Boş Çıktı.

09 Mayıs 2024 20:58

Bugün (09.05.24) eve dönerken sürekli aldığım ve severek tükettiğim Eti Crax Patlayan Lezzet Acı Baharatlı krakeri satın almak istedim. Acelem olduğundan anlık dalgınlıkla çantama koydum. Eve geldiğimde yemek istediğimde paketin içinin bomboş olduğunu ve sadece hava dolu olduğunu fark ettim. Bu durumdan şikayetçiyim. Çocukluğumdan beri severek tükettiğim ve her zaman diğer markalardan önde tuttuğum Eti firmasının bu sorunu göz ardı etmeyeceğinden eminim. İlginiz için teşekkür ederim. Kolay gelsin, sevgilerimle.

10 Mayıs 2024 09:10 (Şikayetten 12 saat sonra)

Değerli Tüketicimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

10 Mayıs 2024 10:34

Tüketicimize vermiş oldukları numaradan ulaşılamamaktadır. Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

10 Mayıs 2024 14:42

Tarafınızdan arandım ve yardımcı olmanız için bana bir cep telefon numarası verildi. O numaraya görseli ve videoyu ekledim ama hâlâ daha dönülmedi.

13 Mayıs 2024 16:11

Tüketicimiz ile görüşüldü, bilgilendirildi. Saygılarımızla, ETİ Müşteri Hizmetleri

21 Mayıs 2024 12:53

Niçin bana günlerdir dönüş yapılmıyor? Sürekli bilgi verilecek denip kafa bulunuyor, dalga mı geçiliyor?

22 Mayıs 2024 09:41

Bilgilendirme maili gönderilmiştir. Saygılarımızla, Eti Müşteri Hizmetleri

Eti Crax Kraker İçi Boş Paket

22 Kasım 2023 22:02

Gökhan
22 Mart 2024 15:46

Şemsettin
24 Şubat 2024 13:00
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
29 Ağustos 2024 23:57