26 Eylül 2023 15:02

Esteworld/Wellworld Ataşehir 'de rinoplasti sorunu. 9 Mayıs 2022 tarihinde Esteworld/Wellworld Ataşehir 'de rinoplasti ameliyatım Dr. *** ' un tarafından yapıldı. Amacım hiçbir sağlık sorunu ve anomalisi olmayan, daha güzel duran bir buruna sahip olmaktı. Ameliyat sonrası şişlikler indiğinde burnumun genel görüntüsünde pek bir değişiklik yoktu. Yapılan operasyon beklentilerimi karşılamadı. Burun deliklerimin biri küçük biri büyük olarak yapılmıştır. Simetrik değildir. Çevremde, yapılan burun deliklerimin görüntüsünün alay konusu olması sebebiyle de psikolojim bozuldu. Ayrıca o tarihte piyasa fiyatlarının üzerinde bir bedel ödedim. Hem param boşa gitti hem de yaşadığım üzüntü beni mağdur etti.

17 Ocak 2024 20:46

Dr. Kıvanç Emre Davun 09.05.2022 tarihinde hatalı yaptığı rinoplasti ameliyatı sonrasında hukuki süreci başlatmak için, ameliyat olduğum np İstanbul hastanesinden 27.12.2023 tarihinde talep ettiğim epikriz belgesinde sadece estetik amaçlı yapılan operasyon da sanki benim sağlık problemim varmış gibi hiç var olmayan bir sağlık sorununu kendini haklı göstermek için ameliyata gerekçe olarak göstermiştir. Meslek etiğine uymayan, kişisel ahlak değerlerine yakışmayan bu davranışından dolayı kendilerini kınıyor hukuki haklarımı sonuna kadar arayacağımı bilinmesi istiyorum.

Gürkan sonuçtan hiç memnun değil

Gürkan
08 Nisan 2024 14:42
Estethica Atasehir Burun Estetiği Sorunu
Şengül sonuçtan hiç memnun değil

Yetersiz Hizmet Ve Geri Ödeme Sorunu

Şengül
21 Nisan 2025 14:21
Yetersiz Hizmet Ve Geri Ödeme Sorunu
Aynur sonuçtan hiç memnun değil

Gözaltı Dolgusu Sonrası Kalıcı Şişlik Ve Morluk Mağduriyeti

22 Ekim 2025 21:19
Betül sonuçtan hiç memnun değil

09 Mart 2024 20:16
Nalan sonuçtan memnun değil