Murat sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Altunizade Paramı İade Etmiyor!

22 Kasım 2023 16:14

Eşim için 8 seanslık paket satın aldım. Lazer epilasyondan sonuç alınamadı 4 seansın sonunda iade sürecini konuştuk ve anlaştık. 4 seans karşılığı 4bin küsur tl iade etmeye karar verdiler. Tam olarak 1 ay eşim bir cevap alamayınca durumu bana anlattı. Artık telefonlara çıkmıyorlar gibisinden. Bende farklı numaradan aradım. Durumu izah ettim. Hemen iadeniz yapılacaktır denildi. 1 hafta geçti cevap yok. Tekrar aradım. B**** hanım diye biri çıktı ayın 20'den 20sine ödeme yapıyoruz dedi. Zaten eşim geçen ayın 5. De aramış 20si demişsiniz 25 Ekim? Hemen iletiyorum size dönüş yapılacaktır. IBAN numaranızı alabilir miyim. Vs. Vs. Peki dedik.

Tabii ki gene dönüş yok Kasım 9 oldu. Aradım ödemenizi not aldık 20'sinde ödüyoruz. 20'sinde aradım. X hanım çıktı adını hatırlamıyorum. İleteyim size hemen dönülsün denildi. Gene dönen yok tekrar aradım muhasebe toplantıda diye bir durumları var onu defaatle söylüyorlar. Size geri dönülecektir vs. Gene sonuç yok. Arıyorum açmıyorlar. Bende Genel Müdürlüğü aradım durumu izah ettim. Hemen ilgileniyoruz denildi. 5 dakika sonra telefona çıkmayan Esteworld aradı. Bakın dedim rakam çok komik siz amacınız nedir? İnsanları neden bu duruma düşürüyorsunuz? Dürüstçe ödemiyoruz deyin bileyim dedim?

- aaa yok öyle şey olur mu hemen hemen hemen göndertiyorum şimdi. (S***** hanım)
- İnanın elimizde değil finansa yönlendiriyoruz.

2 ay oldu lütfen paramı iade edin dedim. Yok yok göndertiyorum şimdi. Dedim ki Eğer finans bölümündeki arkadaşın bir sıkıntısı varsa gelip görüşeyim? Bizde şirket sahibiyiz, bizim muhasebemiz en fazla para yoksa cumaya öteler işi. Cuma günüde öder. Bu kadar basit.

2 ay oyalamaz ki? Dardaysanız gelin yardımcı olalım?
Muhasebedeki arkadaşla görüştür amacı neymiş öğrenelim dedim? Yok. E siz dürüstlükten anlamıyorsunuz? İnsanları neden yıpratıyorsunuz? Bana doğru düzgün cevap verin diyorum ona da kaçamak cevaplar veriyorsunuz. Anlamadığım şey siz kendi kendinizi neden böyle bur duruma sokmaya çalışıyorsunuz ki?

Bir atasözü derki : sinek pistir, mide bulandırır.

01 Mayıs 2024 15:57 (Şikayetten 5 ay sonra)

Sayın K., Şikayetiniz tarafımıza ulaşmış olup, ilgili birim yöneticileri ile değerlendirilmektedir. Tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Geribildiriminiz için teşekkür eder, sağlıklı günler dileriz. Esteworld Altunizade Klinik Hasta Hakları Birimi

Esteworld Altunizade Saç Lazeri

23 Ağustos 2024 15:21
Onur sonuçtan hiç memnun değil

Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.

07 Mart 2024 14:03
Esteworld Estetik Cerrahi Kliniği Saç Tedavileri Sonuç Vermemesi İade.

İptal Edilen İşlem Sonrası Geciken Ücret İadesi Ve İletişim Sorunu

03 Eylül 2025 22:26
Gökhan sonucu yetersiz buldu

Esteworld'de Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan İletişim Sorunu

Gökhan
27 Aralık 2024 19:08
Esteworld'de Müşteri Hizmetleri İle Yaşanan İletişim Sorunu

Esteworld Ataşehir Saç Lazeri!

29 Haziran 2023 13:51
Esteworld Ataşehir Saç Lazeri!