Estesline Güzellik Salonu Bayrampaşa Lazer Şikayeti

28 Kasım 2024 08:46

Estesline Bayrampaşa şubesinde tarihini hatırlamadığım zamandan beri lazere gidiyorum. Öncesinde 12 seans lazerimi bitirdim. Dökülmelerimin olmadığı çok fazla alan vardı. Özellikle koltuk altı ve kol bölgelerimde kılların daha erken bitmesi gerekirken çalışanların bölgeleri düzgün taramayıp kafalarına göre yapması nedeniyle bu bölgelerde kıl bitmedi.

Yüz bölgesinde de şaşırtıcı bir şekilde vurmayın dediğim yerlere kafalarına göre vurarak kıl olmayan tüylerimi siyah kıllara çevirdiler. Kendilerine defalarca kontrole gittim. Seansa girmeyeli bayağı oluyordu ve dökülmelerimin olacağı söyleniyordu. Dökülme olmayınca ek 3 seans teklifi aldım. İlk 2 seansım yine korkunç geçti. Neyse ki son seansımda çok tatlı bir hanımefendi ile tanıştım kendisi bayağı ilgilendi.

Yalnız resepsiyondaki hanımefendi şikayetlerime rağmen şu cümleleri kullandı:
"Önce koltuk altı bölgesinin bitmesi gerekir zaten Allah Allah. Daha da seans veremem, paket satın almalısınız."

Satarken çok memnun kalacağımız ve kıllar bitene kadar seans alabileceğimiz pazarlamasını yapıyorlar sonra da böyle bir geçiştirmeyle karşılaşıyorsunuz ki birine derdinizden yakınsanız diğer gelişinizde o kişiyi göremiyorsunuz. İlginç bir yer. Keşke iddia ettikleri gibi sorunlarımızla gerçekten ilgilenilse de kaybettiğimiz zaman için bu kadar üzülmesek.

29 Mayıs 2024 21:38

Çiğdem Koç Güzellik Kıl Çoğaltan Epilasyon Hizmeti!

03 Kasım 2023 00:48
Deniz sonuçtan hiç memnun değil

30 Nisan 2024 18:08
Ceyda sonuçtan memnun değil

Aslızan Estetik Ve Güzellik Merkezi Epilasyon Bitirmeyi Geçti Tüyleri Kıla Çevirdi Ve Arttırdı

26 Haziran 2024 17:10
Buse sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 14:06