Duygu sonuçtan hiç memnun değil

Eskişehir Şehir Hastanesi Hastanede Doktor Bulmak Sıkıntı

30 Kasım 2023 10:57

Eskişehir Şehir Hastanesi'nde yalnızca bir adet Çocuk Alerji Doktoru, H**** P***** E** bulunmakta ve bir ay içerisinde aldığımız randevular sürekli olarak iptal ediliyor. Oğlumun alerji testi yaptırması gerekiyor ancak 'sürekli rahatsızlandı' gerekçesiyle doktor müsait olmuyor. Her hafta randevu alıyorum ve her seferinde aynı durumla karşılaşıyorum. Eğer doktor sürekli rahatsızlanıyorsa, neden bir veya iki doktor daha görevlendirilmiyor? Bu büyük şehir hastanesinde yalnızca bir tane doktor bulunuyor. Hastanenin tanıtımında pek çok doktor odasının olduğu söylenmişti ancak gerçekte doktor bulmak oldukça zor. Eski hastane bu konuda daha iyiydi; en azından orada doktorlar mevcuttu. Yeni hastane ise sadece boş koridorlardan ibaret gibi görünüyor. Nefroloji, Nöroloji, Alerji Hastalıkları gibi bölümlerde de durum aynı, her birinde yalnızca bir doktor var. Lütfen bu duruma bir düzenleme getirin. Bir hastanede birden fazla doktor olması ve onlara ulaşılabilir olması gerekir.

30 Ocak 2024 19:42

30.01.2024 de Eskişehir şehir hastanesine oğlumu götürdüm ateşten dolayı. 39.7 ateşle sağ olsunlar ki yeşil alanda bekledik ve oğlumdan kan aldırlar tabi bu kani 5.6 yerini delik deşik ederek kardeşim bulamıyorsan damar yolunu zorlamaa bunu otuz kere diyorum ısrarla delik deşik ettiler oğlumu ha buldum diye diye oğlumun kolunun hanine bakin bu hastanede hiç mi düzgün hemşire doktor yok yoldanmi toplayıp getiriyorsunuz bunları doktor diye hemşire diye

Ek

Alerji Testi İçin 4 Ay Bekletildik, Çocuğum Mağdur Oldu