Hakan sonuçtan hiç memnun değil

Eser Giyim Tadilatta Gitti Tadilat Görmemiş Ve Olmamış Dediğimizde Para İstediler

18 Ağustos 2024 20:48

Pendik 19 Mayıs Caddesi Eser Giyim'den Temmuz 2024'te abiye aldık. Tadilat için ölçü alındı, çıkan parçayı atmayın, o kumaştan ceket için mendil yapacağız dedik. Tadilat sonrası teslim almaya gittiğimizde parçaları attıklarını söylediler. Elbiseyi tekrar denemek istedim. Hiç tadilat yapılmadığını gördük ve bunun kısaltılması gerektiğini belirttik. Tadilat için yeniden ücret istediler. Ben de çıkan parçalar yok, tadilat görmemiş, ölçüyü siz aldınız, elbiseyi deniyoruz, tadilat görmemiş gibi uzun dedim. Bahane olarak 'Siz nasıl onay verdiyseniz öyle tadilat olur' diyorlar. Boyunun çok iyi olduğunu söylüyorlar. Galeyana getirip tadilattan ücret istiyorlar. Bence akıllılık yapmaya çalışıyorlar, fazla para alma peşindeler. 2. tadilat 5-6 santim olmaz, böyle bir şeye nasıl onay vereyim? Ayağımın altında dolaşıyorlar. Bence devamlı bu şekilde yapıp fazla para koparma peşindeler. Aman diyeyim, buraya giderseniz çok uyanık olun. 5-10 bin TL para veriyoruz, hayrına dağıtıyorlarmış gibi 'çok ucuz, uygun' kelimelerini kullanıyorlar. Bence 2. tadilattan gelen parayı cebe indirip vergiden de kaçıyorlar.

Neşe sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 11:49

27 Ağustos 2023 15:15

İlknur
22 Eylül 2023 18:44

05 Ağustos 2024 12:51
Büşra sonuçtan hiç memnun değil

Büşra
01 Ağustos 2023 00:19