Escrow Capital Tarafından Yanıldım!

22 Kasım 2024 21:08

Sayın Yetkili,
Aşağıda belirteceğim olay, trade.escrow-capital.com/tr/mobile adresi üzerinden gerçekleşen yanıltıcılık faaliyetlerini içermektedir.
Şikayet konusu:
Bir kişi, yatırım danışmanı olduğunu iddia ederek tarafımla iletişime geçti. Yüksek kazanç vaatleriyle güven oluşturmaya çalıştı. İlk aşamada “hesap açılışı için” 5000 TL talep edildi. Bu tutar yatırıldıktan sonra uygulama üzerinden yatırım yapıldığı ve kar elde edildiği gösteriliyor. Ardından, “daha büyük kazanç için” ek para yatırmam gerektiği ifade edildi.
Paranın çekilmesi istendiğinde ise, mobil bankacılık hesabıma erişim sağlamaya çalıştılar. Bu süreçte farklı kişilerle iletişime geçtim, her biri farklı bir departmandan olduğunu belirtti. Ancak bu kişiler, organize bir yanıltıcılık şebekesi içerisinde çalışmaktadır.
Gereğinin yapılmasını arz ederim.

Recep
Recep

Aynı şeyler benimde basıma geldi, su an aynı departmandan paranızı kurtaralım diye devamlı telefonlar geliyor bana yardım amaçlı cumhur başkanlığından yetkilenmiş kişiler olarak kendilerini tanıtıyorlar niyetleri bir linkle telefonu ele geçirip hesaplara girmek. Bu. Petrol Ofisi. Baykar. ASELSAN. BOTAŞ. Koç Holding gibi turk şirket hisselerinden yüksek kazanç gibi şeyler söyleyip. Bu şirketlerin sahipleri ve yetkili kişileri ve politikacıların ağzından konuşturup TikTok Youtube.com, Instagram. İkide bir karsına çıkıyordu şu an artık herhalde yeni bir taktikle bu sefer paranızı kurtaralım diyerek niyetleri hesaplara girmek.#devlet aciz.#maalesef

Çilem sonuçtan hiç memnun değil

Para Çekme Sorunu Ve İletişim Eksikliği

24 Aralık 2024 19:32

Tera Menkul Platformunda Para Çekme Sorunu Ve Mağduriyet

18 Temmuz 2025 16:27
Caner sonuçtan hiç memnun değil

02 Mayıs 2023 20:32
Rönesans Gold Mağdur Oldum