Halit
16 Şubat 2024 00:12

Escape Bungalov için ödeme yapmak istediğimizde peşin ödeme talep edildi ve verilen konumda herhangi bir yerin olmadığını gördük. Geri bildirimde bulunduğumuzda ise olumsuz bir iletişimle karşılaştık. Yapılan araştırmalar sonucunda orada bir bungalovun olmadığı anlaşıldı. Benzer şikayetler üzerine iletişime geçtiğimizde yaşadığımız olumsuz durum maalesef netlik kazandı.

Okan

*********** iletişim numaramızdır konunun çözümü için ulaşılmasını istiyoruz. Yasal süreç başlatacağız.

Okan

“Merhabalar Samsun 19 mayısta escapebungalowssamsun olarak bungalov sektöründe, işletmecilik yaptığınız şikayet işletmemizle ilgisi yoktur. Fakat googl da Escape olarak arama yapıldığında, şikayetiniz çıkıyor, ve şehir vb bilgiler, net olarak belirtilmediği için. Firmamıza ciddi şekilde zarar veriyor, acilen bu durumun düzeltilmesini rica ediyorum aksi takdirde hukuki olarak şikayet var ve şikayeti bu şekilde yapan kişilerle hukuki sürece gireceğiz.

Cengiz
23 Şubat 2024 16:13
Escape Kapora Alıp Engellediler
Eyyüp sonuçtan hiç memnun değil

04 Ocak 2024 17:10
Montblanc Bungalow Evleri Sapanca