Ecem sonuçtan hiç memnun değil

Escan Tur Dubai Turunda Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet

06 Aralık 2024 21:29

İlgili firmayla Dubai turuna gitmek için görüştük. Otel tercihimiz olduğunu belirttik. Tercih ettiğimiz oteli ayarlayacaklarını, bunu belirtirken örnek bir Dubai turu programı çıkarıp, üzerindeki tarihi karalayıp bize sundukları tarihi yazarak "Sadece tarihler farklı, geri kalan tur içeriği aynı (transfer, geziler gibi) " diyerek onayladılar. Sunulan tur bir de özel tur hakkında fiyat aldık. Fiyat farkı fazla olunca baştaki turu kabul ettik ve ödememizi gerçekleştirdik. 07.12.2024'te uçuşumuz olmasına rağmen ne uçuş, ne otel iletilmedi. Defalarca arayıp zorla bilgilerimizi öğrenmeye çalıştık; ilgili çalışan, merkezden cevapların geç geldiğini belirtti (By The Best firması). Ancak o firmadaki yetkiliyle görüştüğümde ise geç bir dönüş durumunun olmadığını da öğrendim.
Ödememizi IBAN ile yaptık, tarafımıza ne bir fatura iletildi ne bir sözleşme! Uçuşumuza az kala tur dahilinde programlara katılmak istediğimizi belirtince "Siz tura dahil değilsiniz ki zaten bu hizmetler sizin programınızda yok. Sadece otel ve uçak" şeklinde de bir cevap aldık. Firmaya ilk gittiğimizde ballandırılıp anlatılan şeyler meğerse bize dahil değilmiş ki teyidini almamıza rağmen.
Sonrasında belgelerde kontrol ettim ki; bebeğimin uçak bileti yanlış soy isim alınmış! 5 gece otel rezervasyonu onayı verdiğimiz ve o şekilde ödeme yapmamıza rağmen 4 gece rezervasyon yapılmış! Ve gitmemize son 2 gün kala belgeleri attıkları için tarafımıza inanamadık ve mağdur durumda kaldık. Havaalanına gece 3'te varacağız ve o güne rezervasyon yapmadıkları için yanımızda bebekle bir sonraki gün 14.00'a kadar otel lobisinde bekleyeceğiz!

Transfer tura dahil dendi ancak transferimiz yok. Ki sonradan tura da dahil değilsiniz dendi, öyleyse bize bunu ayarladıkları için şahsi transferin karşılanması gerekirdi. Oda yok! Turla çalışmamızın nedeni; yerimize her şeyi halletmesi, eksiksiz bilgilendirmesi ve evrak vs işlerinde bizi yönlendirmesiydi. Bebeğimin bileti yanlış alınmış, tarafımıza bilgiler iletilmiyor, belgeler geç iletiliyor ve öğreniyoruz ki bir gece eksik rezervasyon yapılmış ve son dakika bunu öğrendik; otelde yer kalmadığı için biz de rezervasyon yapamıyoruz haliyle. Fazla fazla ücret ödeyip nasıl hizmet alınmaz ve rezil olunur. Şu an görüyoruz. Tur değil biz onun peşinden koşuyoruz. Pişman olduğumuz bir hizmet deneyimi yaşadık. Bir daha asla. Ne paramızı ne de hakkımızı helal etmiyoruz, insan yanıltmak bu kadar kolay ve hatayı kabul etmeyip nasıl daha da çirkinleşilir canlı halini yaşayıp görüyoruz.

06 Aralık 2024 21:31

Ek olarak 5 gece diye bilgilendirilip ödemesini yaptığımız otelden 4 gece yer ayırtıldığını gösteren belgemiz (Tarafımıza dün iletildi, ödememizi 21 kasımda yapmıştık)

12 Aralık 2024 08:52

Transfer için araç gönderilmişti. Ancak otel rezervasyonumuz eksik/yanlış yapıldığı ve odaya giriş sağlayamadığımız için ek ücret ödemesi (20000bin tl) yapmamız gerekti. Uçak bilgilerimiz geç atıldığı için de ertelenmesini sağlayamadık yakmamız gerekti. Çok sıkıntılı bir süreç yaşadık. Mağduriyetimizin eşdeğer bir şekilde giderilmesini talep ediyoruz

Ayça sonuçtan hiç memnun değil

Vize Krizi: Tatil Hayal Kırıklığı

31 Ocak 2025 11:57
Adnan sonuçtan hiç memnun değil

30 Mayıs 2024 00:26
Jolly Tur Dubai Turu Fiyaskosu
Jolly Tur Dubai Turu Fiyaskosu

Altnkynk
03 Mart 2025 21:32

16 Nisan 2024 00:20
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Eksik Hizmet Ve İletişim Sorunlarıyla Geçen Dubai Turu

11 Şubat 2025 14:02