06 Ekim 2024 15:23

Esas67burda AVM'de Shopla uygulaması üzerinden çekilişe katılmak için alacağım ürün başka yerlerde daha uygun olmasına rağmen çekilişe katılmak için AVM içerisindeki Migros mağazasından alışveriş yaptım. Bilgi fişi üzerinden e-arşiv faturasını Shopla uygulamasına yükledim. Faturam, 'online alışverişler geçersiz' açıklamasıyla reddedildi. Mağaza alışveriş faturam olmasına rağmen! Düzgünce fişleri bile kontrol etmiyorlar! Bunun için gidip görüştüğümde tekrar yüklememi, bu defa kabul edeceklerini söylediler. Bu defa da fiş yüklemem çekilişe katılmamı engelledi! Bunun sebebi de fazla fiş yüklememmiş? Zaten fazla yükleyip şansımı artırmam hakkım değil mi? Ayrıca çoğu faturamı birkaç defa yükledim çünkü sebepsiz red verildi, faturalar net mi değil acaba diye tekrar tekrar denedim ama red verildi. Yani hem suçlular düzgün kontrol etmiyorlar hem de ben ihlal etmişim, benim kampanya katılımım engellenmiş! Bu nasıl iş, mağaza faturamın online alışveriş sanılması şaka mı, benim suçum mu bu iş bu kadar mı ciddiye alınmıyor? İnsanlar ciddiye alıp alışverişini sırf bunun için AVM içerisinden yapıyor, para kazanmak kolay mı? Yani çekiliş diye katılmayalım diye ellerinden geleni yapıyorlar. Anladığım kadarıyla, bunun telafisini istiyorum. Böyle bir AVM zincirine, böyle bir uygulamaya yakışmadı. Yazıklar olsun, daha profesyonel olunmasını beklerdim.

15 Ekim 2024 14:27 (Şikayetten 8 gün sonra)

Merhabalar, Fişiniz kontrol edilerek onay verilmiştir. İlginiz için teşekkür ederiz.

İsmail sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 20:55
Hasan sonuçtan memnun

Shopla Uygulamasında Çekiliş Hakkım Haksızca Reddedildi, Müşteri Hizmetlerine Ulaşamıyorum

21 Ekim 2025 19:40
shopla-uygulamasinda-cekilis-hakkim-haksizca-reddedildi-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-3.jpg
shopla-uygulamasinda-cekilis-hakkim-haksizca-reddedildi-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-2.jpg
shopla-uygulamasinda-cekilis-hakkim-haksizca-reddedildi-musteri-hizmetlerine-ulasamiyorum-1.jpg

02 Kasım 2024 14:13

19 Kasım 2023 20:46
Sankopark AVM Migros İade Çekini İki Ay İçinde Geçersiz Saydı.