Özgenur
06 Nisan 2024 19:04

İlgili kurum vize işlemlerimin gerçekleşmesini sağlayacağını belirtti. Kendilerine 7.000 TL ödeme yaptım. Seyahat sigortası, otel rezervasyonları ve uçak biletinin de başvuru evraklarım arasına tarafından ekleneceğini ifade ettiler. Aradığımda ise hiçbir şekilde açmadılar, ekran görüntüsü üzerinden giden aramayı görebilirsiniz. Randevu zamanında vize başvuru merkezine gittiğimde ise randevu almak dışında hiçbir işlemin tamamlanmadığını gördüm. Vize Başvuru Merkezi çalışanı 'Maalesef, randevu tarihinizi almak dışında hiçbir işleminizi yapmamışlar.' diyerek yaşadığım mağduriyeti ifade etti. Paramın iadesini talep ediyorum, aksi takdirde belirtilen firmaya dava açacağım.

20 Mayıs 2024 12:39 (Şikayetten 1 ay sonra)

Merhaba, İlgili kontrollerin sağlanması ve gerekli aksiyonların alınabilmesi adına iletişim bilgilerinizi iletebilirsiniz.

Özge
Özge

Bu firma sorunlu evet doğru. Bende benzer bir durum yaşamıştım çözdüler neyse ki. Ancak hiç kimseyle ilgilenmediği kadar da bu hanımefendiyle ilgilenmeye çalışmış. Müşterinin kararsız tavırlarına bu sonuçtan başka bir sonuç beklenemezdi zaten ilk kez bir şikayeti desteklemiyorum.

25 Nisan 2024 18:03

Vize Başvurusunda Sürekli Oyalama Ve Para İadesi Sorunu

21 Nisan 2025 18:19
Yakup sonuçtan hiç memnun değil

Kosmos Vize Hizmetleri Bugüne Kadar Tarafıma Hiçbir Hizmet Sunulmadı

24 Temmuz 2025 09:50