Erkunt Traktör Yedek Parça Tedarik Etmiyor

21 Mayıs 2024 10:15

Yeni aldığımız Erkunt 105E model traktörümüzde, henüz 100 saatteyken hidrolik sistemle ilgili yaşadığımız sorun nedeniyle garanti kapsamında servise başvurduk. Ancak parça gelmiyor ve onarım gerçekleştirilmiyor. Parça tedarikçisinin yetersizliği sebebiyle traktörü kullanamıyoruz. Parça bir türlü temin edilmiyor. Servisi aradığımızda parçanın tedarik aşamasında olduğunu söylüyorlar ancak hiç memnun değilim. En ufak bir sorun bile çözülmüş değilken, büyük bir arızada ne yapacaklarını merak ediyorum. Erkunt servisinin yedek parça konusunda bir çözüm üretmediğini düşünüyorum.

Kürşat sonuçtan çok memnun

29 Ağustos 2025 09:28
"İlgilendiler çok teşekkür ederim"

06 Haziran 2024 15:03
Murat sonuçtan çok memnun

12 Ekim 2023 15:43
"Buradan Erkunt ağrı bolge müdürümüz sayin canalp beye çok teşekkür ederim kendisinin girişimleri sonucunda arıza giderildi erkuntun bütün yetkilileri bölge müdürümüz olan canalp beyi örnek almalarını ve bu durumda çifcinin sorununa kulak asmalarını çiftçinin mağdur olmaması için ellerinden geleni yapmalarını umuyorum bölge müdürümüz olan canalp bey sağ olsun kendisi birebir bizim sorunumuzla ilgileniyor kendisinin girişimleri olmasaydı bizim parçanın gelmesi çok zaman alacaktı erkuntun bütün çalışan yetkili emekçi"