Banu sonuçtan hiç memnun değil

Erikli Su İdealtepe Teslimatçı Azarı

15 Temmuz 2024 18:00

Erikli uygulamasına üye olarak cam damacanam var seçeneği ile siparişini geçtiğim su yaklaşık 2,5 saat sonra geldiğinde teslimatçı farklı marka damacanayı görünce "neden notlara yazmadınız" diye beni azarlamaya başladı. Uygulamada farklı bir marka için not yazın ibaresi olmadığını, önceki kullandığım markada sorun yaşamadığımı, bunu benim bilmemin mümkün olmadığını, kendisinin de bir yere yeni üye olduğunda başına gelebileceğini açıkladığım halde "eski müşterilerimiz biliyorlar ama" diyerek bir taraftan şubeyi arayıp bir taraftan bana su vermeyeceğini söyleyerek beni azarlamaya devam etti. Asansörde, apartmanımın önünde, arabasına binene kadar benim hakkımda bağıra çağıra telefonda ileri geri konuşmasına devam edişini 3. kattaki evimden ben ve komşularım dinledik. Şimdi size soruyorum, hanginiz evinizin kapısında, apartmanınızda size karşı agresif ve saldırgan davranan biri ile tekrar karşılaşmak ister? Not: Daha sonra müşteri hizmetlerinden öğrendim. Erikli cam damacana için değişik marka olunca fiyat farkı alınıyormuş. Uygulamada böyle bir bilgi mevcut değil. Ancak bu bilgi bana teslimatçı tarafından verilmediği gibi saldırgan tavırlara maruz kaldım.

15 Temmuz 2024 18:01 (Şikayetten 1 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, Erikli Müşteri Hizmetleri

Banu
Banu
27 Temmuz 2024 15:04

Erikli sikayetvar.com başvurum sonrası benimle iletişime geçmedi. Ben başka p... Su markasına sorunsuz olarak üye olup alışveriş yaptım. Ev adresimizi, cep numaramızı, adimiz ve soyadımız gibi özel bilgilerimizi paylaşırken ne kadar dikkatli olsak da Erikli Genel Müdürlüğü İdealtepe-Zümrütevler şubesi adı ile internette benzer şikayetler olan bir şubeyi denetlemek yerine desteklemeye ve teşvik etmeye devam ediyor. Ben böyle bir kisinin ve ona destek olanların adresimi bilmelerini, aileme yakin bile olmalarını istemem. Kısacası üye olacağınız firmaların yorumlarını okumadan özel bilgilerinizi vermeyin

Erikli Su Seferihisar Bayisinin Haksız Ücret Talebi!

08 Eylül 2023 20:03
Murat sonuçtan memnun

28 Temmuz 2024 18:40
"Para iadesi yapıldı. Damacanalar iade edildi, depozito ücreti tam verildi. Müşteriyi kaybetmemek için bir şey yapılmadı. Teşekkürler..."

15 Aralık 2023 23:30
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2024 14:12
Erikli Su Dağıtım Sizi Ve Ailenizi Rencide Ve Mağdur Edebilir