Ahmet sonuçtan hiç memnun değil

Era Göz Hastanesi Yanlış Tanı Ve Moral Bozucu Deneyim

05 Aralık 2024 19:41

14 Kasım 2024'te Keçiören/Ankara ERA Göz Hastanesi'ne kızımı muayene için götürdüm. Şikayeti görme bulanıklığıydı. Doktor bey muayene etti ve 500 TL karşılığında oct çekilmesi gerektiğini söyledi, bu işlem için de 300 TL ödendi. Akabinde, kızımın sol gözünde %50 görme kaybı olduğunu belirtti. Bu durum tüm ailemizin moralini sıfıra düşürdü. Acular göz damlası ve ek dosyada mevcut bir gözlük yazdı. Damlayı ve gözlüğü yaptırdık, kızım kullanmaya başladı. Buraya kadar her şey normal görünüyordu. Ancak, %50 görme kaybı konusu kızımı ve bizleri çok etkiledi. Bu sebeple kızımı bir profesör göz doktoruna daha götürdüm. Saatler süren muayene ve testler sonucunda kızımın gözünün %100 gördüğü ve ERA Göz Hastanesi'nde yazılan gözlük numaralarının yanlış olduğu ortaya çıktı. Bu durumda ERA Göz Hastanesi'ne nasıl güvenebiliriz? %50 görme kaybı tanısı, kızımda psikolojik travmaya neden oldu. Yanlış gözlük muayenesi ve onca para ödenerek yaptırılan hatalı gözlükler söz konusu. Muayene ücretleri de cabası. ERA Göz Hastanesi yetkililerine sormak isterim: Mağduriyetimizin giderilmesi ve bizim yaşadıklarımızı diğer hastalar yaşamaması için ne yapmamız gerektiğini düşünüyorsunuz? Tarafıma acil dönüş sağlanmasını rica eder, saygılar sunarım. Konunun detaylı açıklanması gerektiğini düşünüyorum.

05 Aralık 2024 19:35

Muayene be tanıları gerçekleştiren doktor bey Hastanenin başhekimi imiş sanırım bu dahada üzücü ne yazık ki

25 Mart 2025 22:32

İsim verme gereği yok çünkü kurumun hiçbir yetkilisi dönüş sağlamadı

Gülfem
Gülfem

Hangi doktor ve en azından ad soyad bal harflerini verseniz

Ayla sonuçtan hiç memnun değil

ERA Göz Hastanesi Mi Asla!

11 Ağustos 2023 13:24
Kardelen sonuçtan hiç memnun değil

Lazer Ameliyatı Sonrası Göz Bozukluğum Geri Döndü, Çözüm Bekliyorum

24 Ekim 2025 12:59
Selin sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Gözlük Reçetesi İle Görüş Kaybı Ve Maddi Zarar

25 Kasım 2024 14:48