Enza Güzellik Merkezleri Trabzon Müşteri Memnuniyetsizliği İlgisizliği

05 Ağustos 2023 11:51

Enza Trabzon şubesinden nisan ayında bir paket satın aldım. Adım hiçbir sözleşme hazırlanmadan seansa geçtim, iki seans aldım ama sonrasında ne arayan oldu ne de randevularım organize edildi. Geçen hafta cuma günü ilgili şubenin müdürü ile görüştüm. Bana genel müdürlükte muhasebe ile görüşüp bilgi vereceğini iletti. Para iade edemeyeceğini bildirdi. Ben de ortada hiçbir bağlayıcı etken yok, sözleşme imzalamadım, böyle bir şey olamaz dedim ama prosedür bu.

İki hafta içinde iptal etseydiniz ücreti geri iade alırdınız diye karşılık aldım. Bu hafta tekrar aradım müdür hanım, hala dönüş alamamış. Aynı şey iyice devam ediyor. Arayıp bilgi verme nezaketinde bulunmadı bile. Genel müdürlük diye Google'da arama yaptım, çıkan numarayı aradım. Burası şube, yardımcı olamayız dedi. Hala cevap bekliyorum. Parayı alana kadar her gün arayan şube, memnuniyetsizlik olunca ne arar ne sorar oldu. Ve ben hala bekliyorum.

12 Mart 2024 01:29 (Şikayetten 7 ay sonra)

Sayın Enza G., Şikayetiniz ile ilgili en kısa sürede tarafınıza dönüş sağlayıp çözüme kavuşturacağız. Bizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Enza G. Merkezleri

Selma
Selma

Ben 2 gün içinde iptal ettim ama 1000 TL mi aldılar vermiyorlar. İade yapılmazmış hani kurumsaldı her şubede başka bir kural mı geçerli

Esra
Esra
Şikayeti Çözüldü

Trabzon şube olarak iki aydır beni bu şekilde bekletiyorlar, hala ücret iadem yapılmadı. Tayinim çıktığı için iade istedim. Muhasebeden bilgi alıp doneceklerdi. Hala dönüş yapacak

Büşra sonuçtan hiç memnun değil

06 Ekim 2023 13:13